spot_img
AcasăActualitateSocialAfla de ce sa colaborezi cu un centru de asistenta pentru Omniasig...

Afla de ce sa colaborezi cu un centru de asistenta pentru Omniasig daune!

DISTRIBUIȚI

Accidentele auto sau orice alt fel de incident in care poti fi implicat in trafic pot sa iti provoace multe probleme. Pe langa pericolele in care poti fi pus tu si ceilalti oameni din masinile implicate, daunele auto sunt si ele o sursa puternica de batai de cap. Daca este o simpla tamponare, caz in care nici macar nu este necesara interventia politiei, urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa constati daunele si sa incepi sa te misti in directia repararii lor.

Daca esti asigurat Omniasig, trebuie sa stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi imediat dupa producerea evenimentului, in asa fel incat dosarul de constatare sa fie bine pus la punct. Poti rezolva cu ajutorul Omniasig daune dintre cele mai complexe, insa este foarte important sa interactionezi in mod corect cu asiguratorul, respectand prevederile contractuale din polita incheiata. Un centru de asistenta care are parteneriat cu departamentul Omniasig daune este solutia ideala pentru a te asigura ca faci toate lucrurile ca la carte. Iata care sunt motivele pentru care ai nevoie de ajutorul acestor specialisti!

Ce faci dupa un accident pentru a intocmi dosarul Omniasig daune

Daca esti implicat intr-un accident auto, cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci imediat dupa producerea incidentului este sa iti pastrezi calmul. Luciditatea este foarte importanta mai ales in situatiile critice, deoarece doar astfel poti actiona intr-un mod care sa te ajute ulterior. Daca accidentul este unul care nu s-a soldat cu victime, atunci poti sa inchei cu celalalt sofer un formular de constatare amiabila. In timpul acestui proces, este necesar sa te asiguri ca polita de asigurare RCA pe care o ai este valabila. Fireste, legal si normal este sa nu pleci la drum fara o polita de asigurare valabila. 

Odata incheiat formularul de constatare amiabila, urmatorul pas pe care este bine sa il faci este sa apelezi la un centru de asistenta in colaborarea cu firma la care este facuta asigurarea. Daca e vorba despre asigurare RCA sau CASCO la Omniasig, trebuie sa apelezi la un centru de asistenta care colaboreaza cu aceasta companie.

Cum te ajuta un centru de asistenta partener Omniasig daune?

Un centru de asistenta profesionist iti poate sari in ajutor dupa petrecerea unui accident. Cele mai moderne centre de acest fel ofera servicii de constatare online. Tot ce trebuie sa faci este sa transmiti prin mail sau pe site-ul centrului documentele necesare pentru intocmirea dosarului de constatare. Ulterior, reprezentantii centrului de asistenta se vor ocupa de intocmirea dosarului pentru ca tu sa fii sigur ca acesta respecta structura impusa de asigurator, iar toate reparatiile vor fi decontate asa cum a fost stabilit intial. Un centru de asistenta te poate ajuta si cu tractarea masinii de la locul accidentului, in cazul in care e nevoie, si te poate ajuta si sa gasesti un service autorizat, care colaboreaza si el cu Omniasig. Astfel, ai garantia ca respecti toate conditiile pentru a-ti repara masina intr-un mod acoperit de asigurare. 

In cazul in care vrei sa rezolvi rapid dosarul de constatare si sa treci la repararea imediata a masinii, apeleaza la cel mai bun centru de asistenta pentru daune Omniasig din Romania! Este vorba despre Claim Expert, companie care face parte din trustul Viena Insurance Group, in care se regaseste si Omniasig. Cu puncte de constatare in Bucuresti, dar si in alte judete ale tarii, Claim Expert se ocupa de constatare si de intocmirea ireprosabila a dosarelor Omniasig daune. 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA