AcasăEvenimentAfla cum isi pot motiva companiile angajatii

Afla cum isi pot motiva companiile angajatii

DISTRIBUIȚI

Sentimentul de apreciere este in topul celor trei elemente care determina implicarea la locul de munca, iar competitia companiilor pentru oameni motivati si dedicati este tot mai stransa.

Printre beneficiile extra salariale cele mai asteptate de catre angajatii din Romania se numara tichetele cadou, dorite de 77% dintre acestia, asa cum arata un studiu Up Romania despre calitatea vietii la locul de munca.

Pe langa oferirea unui cadou dorit si potrivit, tichetele cadou inseamna si posibilitatea unor beneficii fiscale. Companiile care acorda tichete cadou de 8 Martie, 1 Iunie, Paste, Craciun sau sarbatorile aferente ale altor culte, in cuantum de 150 de lei pentru fiecare persoana, sunt scutite de contributiile sociale si patronale.

Incepand din 2016, tichetele cadou sunt neimpozabile atat pentru angajati, cat si pentru copiii minori ai acestora, daca suma acordata se incadreaza in cuantum de pana la 150 de lei per persoana.

In plus, cheltuielile cu tichetele cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii brut anual. De sistemul tichetelor cadou pot beneficia si firmele cu putini angajati, inclusiv cele cu doar un angajat.

Alegand tichetele cadou de la Up Romania, grijile legate de alegerea, sortarea, stocarea, depozitarea si distribuirea cadourilor dispar. Angajatii pot folosi tichetele cadou intr-o retea de peste 55.000 de magazine din intreaga tara, iar varietatea de produse si servicii pe care le pot achizitiona este generoasa.

Astfel, acestia isi pot alege cadoul ideal in functie de preferinte: de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism. Printre partenerii afiliati se afla Carturesti, Benvenuti, Help Net, Dedeman, Altex si, mai nou, Petrom, Sabion, Maxi Toys sau Flormar.

Tichetul Cadhoc poate fi personalizat cu logo-ul companiei, imaginea si mesajul dorit, astfel incat sa poarte semnatura si amprenta celui care il ofera.

Cu o prezenta de peste 14 ani in Romania, Up Romania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in tichete si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé.

Prin obiectivele sale, Up Romania isi desfasoara activitatea sub imboldul promovarii unei vieti mai simple, iar aceasta inseamna o atitudine deschisa fata de clienti si parteneri, responsabilitate si adaptabilitate la nevoile lor. Totul pentru a simplifica interactiunile, procesele si deciziile acestora.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, un grup international si solid. Prezent in 17 tari are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea, fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!
Intre 23 noiembrie – 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in Tichete Cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA