AcasăActualitateSocialAfla aici programul de Pasti de la Vital si APIA (VIDEO)

Afla aici programul de Pasti de la Vital si APIA (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

VITAL BAIA MARE

Casieriile furnizorului de apă potabilă Vital Baia Mare vor fi închise pe toată durata vcaanţei de 1 mai şi sărbătorile Pascale. Cei care nu şi-au plătit ăână acum factura de apă o vor putea achita doar în 7 mai.
Dacă nu aţi plătit-o până acum, Sărbătorile Pascale vă vor prinde cu factura de apă neplătită. În perioada sărbătorilor legale de 1 Mai și a celor Pascale, casieriile SC VITAL SA precum și celelalte departamente ale societății atât din Baia Mare, cât și din celelalte localități au lacătul pe uşă până în 7 mai, când totul reintră în normal. Reprezentanţii societăţii care asigură furnizarea apei potabile spun că în perioada 1- 6 Mai, mai multe echipe de intervenţie vor fi pregatite în cazul in care apar avarii la reţelele de alimentare cu apă potabilă sau la cele de canalizare. Permanenţa va fi asigurata de Dispeceratul societăţii, care va funcţiona 24 de ore din 24. In cazul in care apar situatii deosebite, abonatii vor putea suna la numerele de telefon afişate pe ecran.

PROGRAM DE LUCRU LA APIA
Desi functionarii publici din Maramures au liber pana dupa Pasti, la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura se va lucra maine si poimaine. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Maramures informeaza ca va avea program cu publicul in 2 si 3 mai pentru preluarea cererilor de plata pe suprafata-Campania 2013. Potrivit unui comunicat de presa,  in 2 mai vor fi preluate solicitarile  la centrele locale ale APIA din Baia Mare, Viseu de Sus si Targu Lapus. In schimb, functionarii de la Centru Local din Somcuta Mare vor fi la dispozitia maramuresenilor si in 2 si in 3 mai pentru preluarea cererilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA