Acasăsinucidere maramuresAfla aici care sunt titlurile care se vor juca pe scena teatrului...

Afla aici care sunt titlurile care se vor juca pe scena teatrului baimarean in luna mai (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

„Emanciparea Prinţului Hamlet”, „Accidentul „ sau „Cenuşăreasa” sunt doar câteva dintre spectacolele cu care iubitorii de teatru se pot delecta in luna mai. Şi tot atunci, pot fi revăzute şi câteva din celebrele opere caragialene.
Spectacole unul şi unul au pregătit şi in luna mai actorii Teatrului Municipal Baia Mare. Joi, de la ora 19, la sala mare se joacă piesa „Emanciparea Prinţului Hamlet”, iar o zi mai târziu sunt programate spectacolele „Accidentul”, la sala studio de la ora 19 şi „Cenuşăreasa”, la sala mare, de la ora 10. Sâmbătă, de la ora 18, la sala mare va avea loc avampremiera „Spectacol de improvizaţie”. Spre finalul lunii, pe 22 mai, de la ora 19 se joacă piesa „Accidentul”, iar vineri , 24 mai, de la ora 17 şi 19.30 se joacă „D-ale carnavalului”. Duminică, 26 mai, de la ora 19, va avea loc avampremiera spectacolului „Cei mari şi cei mici”.

In ultima săptămână din mai se joacă alte 4 spectacole : „D-ale Carnavalului” in deplasare la Seini, marţi, de la ora 14, iar miercuri , de la ora 19, la sala studio se joacă „Năpasta”. Un alt spectacol de succes, „Butoiul cu praf şi pulbere” va putea fi revăzut pe 30 şi 31 mai, de la ora 19, cu publicul pe scenă. 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA