AcasăActualitateSocialAFACERI - Fii o “Firmă de Încredere” cu profesionalism!

AFACERI – Fii o “Firmă de Încredere” cu profesionalism!

DISTRIBUIȚI

În România, firmele de consultanţă juridică şi contabilă, avocaţii, notarii, fac parte din categoria profesionaliștilor, unde calitatea, corectitudinea, rezultatele şi răspunderea reprezintă activitatea lor de bază.

Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienţilor CBOK a iniţiat în România implementarea unui amplu proiect desfăşurat la nivel european, pornit din Polonia în anul 2013. Acesta cercetează cu ajutorul unui algoritm în mediul online şi realizează, în mod independent, observaţii asupra firmelor verificate, folosind software-ul de specialitate creat de compania poloneză.

Propunerea de intrare în proiectul “Firmă de Încredere” a fost până acum primită cu deschidere de către cei mai mulţi dintre profesioniştii menţionaţi mai sus, deoarece competiţia există în orice domeniu de activitate.

Promovarea prin E-Card ajută orice firmă să îşi dezvolte pozitiv imaginea în mediul online prin sporirea reputaţiei favorabile în rândul utilizatorilor. Astfel, după scrierea numelui companiei în motorul de căutare Google, utilizatorii de internet primesc informaţia că firma deţine un certificat de „Firmă de Încredere”, care reprezintă o garanţie, o certitudine că acea firmă de consultanţă juridică sau contabilă, firmă de avocaţi sau notarială este o firmă cu care se poate lucra serios şi corect, o “Firmă de Încredere”.

“Firmă de Încredere” aduce un element nou pe piaţa afacerilor, oferă o identitate afacerii şi înlesneşte crearea unei relaţii ce se bazează pe transparenţă. Vorbeşte despre încrederea în munca depusă şi valorifica vocea clientului ca şi unic mod de evaluare al serviciului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA