AcasăAlteleEconomicAFACERE - RCS & RDS a dat lovitura!

AFACERE – RCS & RDS a dat lovitura!

spot_img

DISTRIBUIȚI

AFACERE. RCS & RDS rămâne lider la portări pe telefonie mobilă şi fixă, în prima jumătate a acestui an. Reţeaua DigiMobil a atras de la concurenţă peste 197.000 de utilizatori, în primele şase luni, vorbim, practic, de aproape jumătate dintre toţi utilizatorii care au preferat să-şi schimbe operatorul de telefonie mobilă.

RCS&RDS este urmat de Orange, cu peste 88.000 de numere, Vodafone, cu peste 83.000 de portări şi de cele două companii din grupul Telekom, cu peste 46.000 de numere împreună.

De la lansarea portabilităţii în România, RCS & RDS este furnizorul care a primit cele mai multe numere în propria reţea prin portare: peste 759.000. Serviciul Digi Mobil a ajuns astfel la peste 2 milioane de abonaţi, persoane fizice, în numai doi ani de la relansare. Compania deţine un sfert din piaţa abonamentelor pentru persoane fizice.

AFACERE. RCS & RDS conduce topul portărilor şi pe segmentul de telefonie fixă. În primele şase luni, au migrat în această reţea 10.500 de clienţi.

Pe locurile următoare se află UPC, Vodafone, Orange şi Telekom Communications.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de servicii integrate de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii sub brandul Digi în România, Ungaria, Spania şi Italia.

În prezent, compania este lider în România pe piaţa segmentului de servicii de televiziune prin cablu şi satelit, prezentate sub brandul Digi TV şi de servicii de internet, sub brandul Digi Net. Totodată este un furnizor important de servicii de telefonie mobilă – Digi Mobil, precum şi telefonie fixă – Digi Tel.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA