AcasăEvenimentAfacere păguboasă. Amenzi mai mari decât valoarea lemnelor furate!

Afacere păguboasă. Amenzi mai mari decât valoarea lemnelor furate!

DISTRIBUIȚI

Marți, 26 iunie, Sectia de Politie Rurala Sighetu Marmatiei, in cooperare cu Ocolului Silvic Sighet, au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor de natura penala si contraventionala care aduc atingere patrimoniului silvic, de control si supraveghere a traficului rutier pe DN 19. Politistii au verificat doi agenti economici, sapte transporturi de material lemnos si cinci auto verificate.
“Oamenii legii au constatat cinci sanctiuni contraventionale, pentru care au aplicat amenzi in valoare de 8.000 lei. De asemenea, doi cetateni din Sarasau, Vasile N. de 35 de ani si Grigore T. de 30 de ani, au fost depistati ca transportau cantitatea de 4 metri steri de lemn de esenta fag, fara documente de provenienta.
Cu ocazia cercetarilor s-a constatat ca materialul lemnos a fost sustras din fondul forestier apartinand Ocolului Silvic Sighet. Materialul lemnos a fost ridicat in vederea confiscarii. Fata de cei doi se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt de arbori”, se arată în buletinul evenimentelor IPJ Maramureș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA