AcasăActualitate„AER CONDIȚIONAT” PE LINIA 8 – Călătorii băimăreni, transportați cu ușa de...

„AER CONDIȚIONAT” PE LINIA 8 – Călătorii băimăreni, transportați cu ușa de la autobuz deschisă

DISTRIBUIȚI

„AER CONDIȚIONAT” PE LINIA 8   Nepăsarea unui șofer putea să îi coste scump pe călătorii din autobuzul pe care îl conducea. Dacă în urmă cu câteva săptămâni trei tineri s-au agățat de un autobuz și s-au plimbat așa pe bulevardele principale din Baia Mare, de data aceasta protagonistul poveștii este chiar un șofer de autobuz.

Este vorba despre autobuzul care circulă pe linia 8, al societății de transport în comun din Baia Mare. Șoferul, probabil gândindu-se la altele, a uitat ușa călătorilor deschisă după ce a pornit din stație și… a mers cu ea așa. Întreaga scenă s-a petrecut astăzi dimineață, în jurul orei 7. Șoferul nu a dat nici un semn că ar fi observat ce se întâmplă și, din câte se pare, pentru că nimeni l-a atenționat, împreună cu călătorii a circulat și „aerul condiționat” de afară.

Imaginile video cu autobuzul care circulă cu viteză cu ușa deschisă au fost publicate pe rețelele de socializare.

Cum să meargă autobuzul cu ușa deschisă cu oameni lângă ușă și cu viteză la ora 7:25. Rușine domnule șofer, data viitoare ar trebui să fi mai atent, noroc că de data asta nu s-a întâmplat nimic …”, a fost mesajul călătorului care a publicat filmarea.

ActualMM

Sursă video: Facebook/ Baia Mare – Mass Media

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA