Acasă Advertoriale ADVERTORIAL – Universitatea de Vest Vasile Goldiş Baia Mare...

ADVERTORIAL – Universitatea de Vest Vasile Goldiş Baia Mare şi-a deschis porţile pentru viitorii studenţi

DISTRIBUIȚI

ADVERTORIAL. De îndată ce au terminat liceul tinerii absolvenţi trebuie să facă o alegere extrem de importantă . Ei trebuie să decidă unde anume îşi continuă studiile şi care dintre numeroasele oferte le sunt potrivite.
Tocmai de aceea trebuie să se aplece cu seriozitate asupra ofertei educaţionale oferite de Universitatea Vasile Goldiş Baia Mare. Filiala a fost înfiinţată în 1999, iar de atunci mii de studenţi au învăţat în băncile facultăţilor filialei. Au apărut şi şcolile postliceale Vasile Goldiş, iar din grijă faţă de viitorul tinerilor, dar şi al celor care doresc să se perfecţioneze astfel încât să aibă un loc de muncă stabil asigurat , au apărut la filiala Baia Mare a Universităţii de Vest Vasile Goldiş şi cursurile de formare profesională.

Pentru ‘’Admitere 2016’’ Universitatea de Vest Vasile Goldiş filiala Baia Mare pune la dispoziţie o oferta academică din care nu lipsesc unele dintre cele mai căutate specializări ale momentului .
Vizita-studentilor-straini (1)
În plus sunt pregătite planuri de şcolarizare pentru specializări precum Marketing, Contabilitate şi informatică de gestiune, Geografia Turismului sau Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar .

Nu au fost uitaţi nici absolvenţii de liceu fără diplomă de bacalaureat. Aceştia pot frecventa specializările pregătite în cadrul învăţământului postliceal, respectiv cele de asistent medical generalist sau de farmacie .
13694186_306230233099736_814030497_o
Şi nu în ultimul rând sunt pregătite cursuri de formare profesională, formă prin care Universitatea de Vest Vasile Goldiş filiala Baia Mare Formă prin care se adresează persoanelor interesate să urmeze cursuri de specializare şi perfecţionare în domenii de activitate dintre cele mai diverse şi care să le asigure un loc de muncă imediat datorită competenţelor dobândite .

Indiferent de varianta aleasă, pentru înscrieri sunteţi aşteptaţi la sediul filialei din Baia Mare, strada Culturii nr .5 .

Iar dacă doriţi, informaţii suplimentare va pot fi oferite la numerele de telefon 0262- 213.302 ; 0262-215.720 ; 0744.786.348 sau 0753. 325.587 .

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN MARAMUREȘ – Cadavrul unui bărbat, găsit în spatele unui bloc în Sighetu Marmației

Ieri,polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că în spatele unui imobil situat pe strada Unirii din municipiu se află...

SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE – 4 echipaje de Poliție și firma de pază au ajuns de urgență la un cazino din zona Canal...

Scandal în miez de noapte (ora 0:40) într-un cazino din municipiul Baia Mare. Conform informațiilor noastre un client a refuzat să părăsească incinta cazino-ului...

DR VIORICA CHERECHEȘ: Urmează o perioadă sensibilă pentru noi toți! SĂNĂTATEA românilor TREBUIE să fie o preocupare majoră pentru guvernanți!

Noul an școlar, bucuria reîntâlnirii i-a determinat pe elevi să uite pentru un moment că virusul SARS Cov-2 totuși există, s-au îmbrățișat, cu mască...

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE: MARAMUREȘ – 4 bărbați și-au bătut și amenințat soțiile sau concubinele în acest weekend

În week-end-ul 26-27 septembrie a.c., poliţiştii de ordine publică au emis trei ordine de protecţie provizoriu pe numele a trei bărbaţi. Aceştia au vârste...

A CÂȘTIGAT DETAȘAT – Mesajul lui Cătălin Cherecheș după ce a fost reconfirmat de băimăreni în funcția de primar: “Am câștigat. Continuăm”

Cătălin Cherecheș a fost reales duminică, 27 septembrie, în funcția de primar al municipiului Baia Mare. Acesta a câștigat detașat alegerile, principalii săi contracandidați...