spot_img
AcasăberzmudeAdvertorial. Dolha Mircea, candidatul USL pentru Colegiul 1 Baia Mare Vest: „Problemele...

Advertorial. Dolha Mircea, candidatul USL pentru Colegiul 1 Baia Mare Vest: „Problemele băimărenilor sunt cele care mă mobilizează cel mai mult”

DISTRIBUIȚI

Lansat în cursa spre Parlamentul României din poziţia de favorit cert al Colegiului 1 Baia Mare Vest, candidatul USL Dolha Mircea este tot mai aproape de obţinerea unui mandat de deputat. Dolha Mircea a subliniat că a pornit foarte încrezător în bătălia electorală, fiind avantajat şi de bogata sa experienţa acumulată de-a lungul mandatului de viceprimar şi primar interimar, experienţă care i-a permis cunoaşterea aprofundată a problemelor cu care se confruntă băimărenii. Dolha Mircea a dat asigurări că va folosi de toate prerogativele conferite de viitoarea funcţie, pentru a aduce beneficii concrete comunităţii pe care o reprezintă.

„Nu merg în Parlament pentru a dormi la şedinţe. Ca deputat, voi avea în vedere interesele tuturor cetăţenilor urbei, dar şi ale maramureşenilor. Dacă eşti activ – şi cred că mă cunoaşteţi cât sunt de activ – din postura de parlamentar se pot face multe lucruri pentru comunitatae. Vă dau doar un exemplu. Comunitatea locală are nevoie de atragerea de finanţări, pentru realizarea unor investiţii cum ar fi şoseaua de centură sau anveloparea termică a locuinţelor. Fără un lobby eficient  la Ministerul Dezvoltării – la care mă angajez cu toate forţele -, aceste lucruri ar trena ca şi până acum. Dar vă asigur că voi schimba mersul lucrurilor în favoarea băimărenilor” –  e ferm viitorul deputat USL, Dolha Mircea.

Atât în campanie, cât şi în demersurile viitoare, Dolha Mircea este susţinut şi de reprezentanţii UNPR Maramureş. Emil Ambruş, preşedintele filialei judeţene, a subliniat că are toată deschiderea pentru promovarea proiectelor iniţiate de candidatul liberal, crezând în capacitatea sa de a se constitui într-un factor pozitiv pentru dezvoltarea municipiului şi a judeţului. „Ce au făcut până acum parlamentarii maramureşeni s-a văzut, cred că nu mai are rost să comentăm. Mizez mult pe oameni noi şi oameni tineri, care să se bată pentru comunitatea locală, aşa cum este Dolha Mircea De aceea îl susţin cu toată convingerea, ştiind că nu merge degeaba în Bucureşti. Este un om capabil, de aceea întotdeauna i-am fost alături, chiar şi când l-am şi criticat, atunci când am considerat că e cazul să o fac” – a arătat Emil Ambruş, fără echivoc, susţinerea pe care UNPR Maramureş o acordă viitorului deputat Dolha Mircea.

Conştient de importanţa votului pe care îl va primi în data de 9 decembrie, Dolha Mircea, candidatul USL în  Colegiul 1 Baia Mare Vest pentru Camera Deputaţilor,  le transmite tuturor băimărenilor invitaţia de a-i trece pragul sediului de campanie, situat la intersecţia bulevardelor Traian şi Republicii, locul unde doleanţele acestora vor fi completate pe agenda de priorităţi a viitorului deputat. „În măsura posibilităţilor, voi încerca să am un dialog cu cât mai mulţi cetăţeni, căci problemele lor sunt cele care mă mobilizează cel mai mult în această campanie electorală. Pentru facilitarea dialogului cu băimărenii vor fi puse la dispoziţia băimărenilor două centre de cartier, pe lângă sediul principal de campanie -” – a adăugat candidatul Dolha Mircea.

Electoral – Dolha Mircea (USL), candidat pentru Colegiul 1 Baia Mare Vest

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA