AcasăAdvertorialeADVERTORIAL - Disfuncţii sexuale masculine? Iată soluţiile specialiştilor

ADVERTORIAL – Disfuncţii sexuale masculine? Iată soluţiile specialiştilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

ADVERTORIAL. Viaţa de cuplu poate fi crunt zdruncinată de stres, depresie sau diverse afecţiuni, în ciuda faptului că partenerii sunt „în floarea vârstei”. Dacă vorbim de partea masculină – aducem în discuţie disfuncţiile sexuale, efecte ale unei vieţi haotice, stresante. Specialiştii Medical On Group Baia Mare asigură servicii medicale specializate, oferind tratament personalizat şi suport ambilor parteneri de cuplu.

Nenumăratele griji cotidiene, presiunea de la locul de muncă, dificultăţile din relaţie, dar şi anumite alegeri în stilul de viaţă pot duce la apariţia disfuncţiilor sexuale masculine.
Din păcate, mulţi bărbaţi refuză să ajungă în faţa unui specialist şi să ceară ajutorul, dar şi să comunice partenerei de cuplu că au o astfel de problemă.

Cel mai des întâlnite disfuncţii sexuale masculine sunt tulburările de ejaculare, disfuncţia erectilă şi dorinţa sexuală inhibată.

Pacienţii trebuie să ţină cont de faptul că orice problemă medicală are şanse mai mari de rezolvare dacă se prezintă la medic în cel mai scurt timp. Pe de altă parte, medicii le recomandă să privească aceste probleme ca pe orice altă afecţiune şi nu ca pe un subiect tabu.

Întrebarea firească pe care o pun pacienţii este următoarea: „La cine apare disfuncţia erectilă?”

Disfuncţia sexuală şi erectilă devine mai frecventă pe măsură ce bărbatul înaintează în vârstă, dar nu ocoleşte nici pacienţii până în 40 de ani. Cauza cea mai frecventă la această categorie de vârstă este de natură psihologică.

Pacienţii cu vârste mai înaintate au probleme asociate: boli cardio-vasculare, diabet, probleme de natură urologică. În acelaşi timp, spun medicii, stilul de viaţă haotic, fumatul, obezitatea, abuzul de alcool sau intervenţiile chirurgicale, inclusiv cele pentru tratarea cancerului de prostată şi de vezică urinară, pot crea premiza acestui diagnostic.

Investigaţiile medicale sunt esenţiale pentru un diagnostic corect şi stabilirea unui tratament corespunzător. De aceea, pacienţii se pot adresa specialiştilor Medical On Group Baia Mare.

Tratamentul este individualizat şi include medicamente care să reabiliteze starea pacientului în cel mai scurt timp.

Informaţii şi programări la telefon 0262-214243

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA