AcasăAdvertorialeADVERTORIAL - Ai super bonus la Fortuna când îți faci un cont...

ADVERTORIAL – Ai super bonus la Fortuna când îți faci un cont nou pentru pariuri online

spot_img

DISTRIBUIȚI

ADVERTORIAL Ai aflat deja de super bonusurile de bun venit pe care îl oferă agenția Fortuna (D. ONJN 2159 / 28.08.2015) celor care își fac un cont nou pe platforma de pariuri online?


Dacă vrei să-ți deschizi un cont nou la Fortuna și să profiți de cele mai bune oferte posibile, te sfătuiesc să răsfoiești site-ul comunității pariorilor din România. Eu așa am făcut, și am primit un bonus exclusiv nu numai la Fortuna dar și la alte trei agenții cu renume.
Iată cum poți lua bonusuri în valoare totală de 1.550 RON cu o investiție de numai 200 RON:

Ofertele disponibile

1 pariu gratuit în valoare de 50 RON – deschide un cont prin link-urile comunității pariorilor din România și primești automat un pariu gratuit de 50 RON. Această ofertă exclusivă poate fi accesată numai din linkurile de pe site-ul oficial al comunității care fac trimitere spre acest operator:

Bonus Exclusiv Fortuna
Bonus Exclusiv Fortuna

• 15 pariuri gratuite în valoare de 20 RON – la fiecare pariu pierdut din primele 15 plasate primești miza înapoi în limita a 20 RON;
• 10 pariuri gratuite în valoare de 20 RON – după fiecare 10 pariuri plasate de pe telefonul mobil sau tabletă (având o miză minimă de 20 RON), primești un bonus de 20 RON. Poți accesa această ofertă de maxim 10 ori;
• 10 pariuri gratuite în valoare de 50 RON – fiecare pariu câștigător, din primele 10 plasate, pe o cotă de cel puțin 2.00 îți aduce câte un bonus de 50% din suma câștigată, în valoare maximă de 50 RON;
• 10 pariuri gratuite în valoare de 50 RON – această promoție se aplică numai pe pariurile plasate pe Liga 1 și presupune returnarea parțială a mizei (50%) în limita a 50 RON, dacă pariul plasat este pierzător.
Faptul că toate aceste promoții inedite se cumulează îți oferă posibilitatea să te bucuri de una dintre cele mai spectaculoase oferte de bun-venit din istoria operatorilor de pariuri sportive online.
Dacă nu ai dat click pe banner-ul de mai sus care prezintă bonusul, te sfătuiesc să te grăbești să o faci – pentru că nu se știe cât timp va mai fi disponibilă această promoție inedită. Reține! Pentru a te bucura de toate ofertele menționate mai sus trebuie să te înregistrezi prin link-urile de pe site-ul celei mai active comunități de pariori din România.

Cine este Fortuna?

Fortuna este unul dintre cei mai cunoscuți operatori de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est. Casa de pariuri de origine cehă deține cele mai multe agenții offline în România, având peste 740 de sucursale deschise pe toată suprafața țării (după ce a preluat 400 de la Publicbet la sfârșitul anului 2015).
Pe lângă bonusurile de bun venit, cele de fidelitate și cele pentru pariuri multiple, agenția le oferă posibilitatea pasionaților să efectueze tranzacții din și în contul online folosind aparatele Cash Point, care pot fi găsite în oricare dintre sucursalele Fortuna.
Practic, nu aveți nevoie de card de credit, de cont bancar și de nimic altceva pentru a juca online la această casă de pariuri, întrucât puteți depune și retrage bani, în numerar, în oricare dintre cele peste 740 de locații din țară.
Limitând miza minimă per pariu sau linie de sistem la numai $0.10 (adică echivalentul a sub 50 de bani), Fortuna i-a câștigat rapid și pe jucătorii care obișnuiesc să joace bilete de tip sistem.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA