spot_img
AcasăNews AlertADVENTURE LAKE RESORT | Cazare de vis pe malul lacului și activități...

ADVENTURE LAKE RESORT | Cazare de vis pe malul lacului și activități gratuite incluse în Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

Te bucuri de activități gratuite precum plimbare cu caiacul, sesiune de paddleboard, tură de E-bike și turul lacului cu vaporașul electric Firiza

Adventure Lake Resort, una dintre cele mai frumoase oportunități de cazare din Maramureș vine în întâmpinarea tuturor celor care plănuiesc o escapadă de toamnă în natură, cu o ofertă specială! Începând cu data de 15 septembrie, fiecare noapte de cazare la Adventure Lake Resort îți aduce activități gratuite incluse.

Despre cazare 

 

Adventure Lake Resort este situat pe malul lacului Firiza în incinta Clubului Simared, la doar 15 minute de Baia Mare. Vila dispune de 12 locuri de cazare în 4 camere ultra-moderne,  zonă comună de Living (56 m2), dotată cu masă cu 10 locuri, zona de canapele pentru relaxare, TV-uri Smart QLED 4K, zonă de servire a mesei (8 locuri) și o chicinetă echipată.

 

Adventure Lake Resort este o locație deosebită, deoarece pe lângă decorul modern și confortul sporit, oferă oaspeților tot ce au nevoie pentru a se bucura de relaxare deplină și activități în natură. Doritorii pot beneficia de activități și experiențe diverse, indiferent de anotimp: drumeție cu ghid, tură cu ATV, tură cu bicicletă electrică, plimbare cu caiacul, turul lacului Firiza cu vaporașul 100% electric, plimbare cu paddleboard-ul, schi de tură și altele. Toate experiențele se pot personaliza în funcție de dorințe și condiție fizică.

Ofertă specială, cazare și activități gratuite

Oferta specială este valabilă pentru șederi de minim 2 nopți, în limita locurilor disponibile, în perioada 15 septembrie – 15 noiembrie 2023. Fiecare persoană cazată beneficiază de activitățile menționate.

 

  • 2 nopți de cazare – ai GRATUIT o plimbare pe lacul Firiza cu o ambarcațiune la alegere: caiac, paddleboard sau hidrobicicletă;
  • 3 nopți de cazare – ai GRATUIT o plimbare pe lac cu o ambarcațiune la alegere (1h) + plimbare cu bicicletele electrice (2h)
  • 4+ nopți de cazare – ai GRATUIT o plimbare pe lac cu o ambarcațiune la alegere (1h) + plimbare cu bicicletele electrice (2h) + turul lacului cu vaporașul 100%  electric Firiza;

 

Mai multe detalii si rezervari aici 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA