AcasăEvenimentSportADUNAREA GENERALĂ AJFMM – Cristian Balaj, premiat pentru întreaga activitate de arbitru

ADUNAREA GENERALĂ AJFMM – Cristian Balaj, premiat pentru întreaga activitate de arbitru

spot_img

DISTRIBUIȚI

ADUNAREA GENERALĂ AJFMM În deschiderea Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş (AJFMM), desfășurată joi, vicepreşedintele Zoltan Szekely l-a premiat pentru cele peste două decenii de carieră pe fostul arbitru FIFA Cristian Balaj.

Placheta are gravată poza băimăreanului, arbitrul român cu cele mai multe finale de Cupa României conduse (4) și care este pe locul 1 în topul celor mai multe derby-uri Steaua-Dinamo arbitrate (9).

th_11037

Gestul l-a emoționat pe Cristian Balaj, președintele AJFMM: „Plec duminica în București, revin acasă marțea, nu e deloc ușor. Dar mi-am dorit să rămân în Baia Mare și consider că din aceste posturi pe care le îndeplinesc acum pot să ajut sportul din Maramureș. Dacă ar fi să aleg acum doar două cuvinte, ar fi: VĂ IUBESC!”.

ad gen martie 2016 9(1)

A avut loc tragerea la sorți pentru următoarele meciuri din Cupa României

Tot în cadrul Adunării Generale a Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM) din 9 martie s-au tras la sorţi şi următoarele meciuri din Cupa României.

În Seria Sud, etapa de cupă se va disputa în 19 martie, atunci când sunt  programate următoarele jocuri:

AS Mireşu Mare – Progresul 2012 Dumbrăviţa, CS Fărcașa – Lăpuşul Târgu Lăpuş şi ACS Satu Nou de Jos – Progresul Şomcuta Mare.

În cealaltă serie, Nord, în următoarea etapă de Cupa României (care nu a fost, încă, stabilită) în urma tragerii la sorți de azi vor juca:

Metalul Bogdan Vodă – Avântul Bârsana, FC Remeţi – CSO Borşa, iar Iza Dragomireşti va sta.

Partidele se vor disputa acasă la echipa din ligă inferioară sau la cea mai slab clasată.

În 19 martie se reiau competițiile organizate de AJFMM

Au fost stabilite datele de reluare a competițiilor organizate de Asociația Județeană de Fotbal Maramure (AJFMM) și comunicate celor interesați azi, în Adunarea Generală a AJFMM. Astfel, Seria Nord va începe meciurile în 19 martie, dată la care este programată şi etapă din Cupa României la Seria Sud. Returul campionatului Seriei Sud va începe în 26 martie, iar cel al Ligii a V-a (atât pentru seria I, cât şi pentru a II-a) are programate primele partide pentru 2 aprilie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA