AcasăAdministrațieADMINISTRAŢIE PUBLICĂ - Concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcții publice de...

ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ – Concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante din cadrul Structurii Arhitectului Șef

DISTRIBUIȚI

ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ Primăria Municipiului Baia Mare organizează concurs de recrutare în vederea ocupării unor funcţii publice de execuție vacante din cadrul Structurii Arhitectului Șef.

Condiţiile specifice de participare la concurs:

Serviciul Dezvoltare Urbană:

1. Inspector debutant: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în una dintre ramurile de știință: inginerie civilă sau arhitectură și urbanism;
2. Inspector asistent: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în una dintre ramurile de știință: inginerie civilă sau arhitectură și urbanism, minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor.

Serviciul Amenajarea Teritoriului și Urbanism:

1. Consilier principal: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în una dintre ramurile de știință: inginerie civilă sau arhitectură și urbanism, minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor;
2. Consilier superior: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în una dintre ramurile de știință: inginerie civilă sau arhitectură și urbanism, minimum 9 ani vechime în specialitatea studiilor.

Compartimentul Cadastru și Gis:

1. Inspector debutant: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de studii universitare inginerie geodezică;
2. Inspector asistent: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de studii universitare inginerie geodezică, minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor.

Serviciul Autorizare Construcții:

1. Două posturi de Inspector asistent: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în una dintre ramurile de știință: inginerie civilă sau arhitectură și urbanism, minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor;

Compartimentul Protecția Monumentelor Istorice și Zone Protejate:

1. Inspector debutant: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în una dintre ramurile de știință: inginerie civilă sau arhitectură și urbanism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale necesare ocupării unei funcţii publice, prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul va consta în două probe, respectiv, proba scrisă și interviu. Proba scrisă va avea loc în data de 23.01.2018, ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, strada Gheorghe Șincai, nr. 37.

Dosarele se depun la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, partea a III-a şi în presă, respectiv până la data de 10.01.2018, inclusiv.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane, camera 31, etaj IV, telefon 0262/211001, interior 195.

DOCUMENTAŢIA NECESARĂ AICI

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA