spot_img
AcasăAdministrațieADMINISTRAȚIE BAIA MARE - 11.000 de școlari și preșcolari primesc jucării educative

ADMINISTRAȚIE BAIA MARE – 11.000 de școlari și preșcolari primesc jucării educative

spot_img

DISTRIBUIȚI

Până pe 10 iunie, 11.000 de pachete cu jocuri educative vor fi împărțite copiilor din grădinițe, dar și învățăceilor din clasele primare. Ajutați de un clown angajații Primăriei au împărțit luni, 31 mai, primele 700 de pachete la grădinițele și școlile din cartierele Ferneziu și Firiza

Este o bucurie să putem face acest gest pentru cea mai importantă categorie de cetățeni: copiii. Dăruim jocuri educative care stimulează creativitatea și imaginația micuților. Această inițiativă este pentru a oferi o experiență plină de emoție fiecărui copil, despre bucuria de a reuși să contribuim la fericirea lor. Ei sunt cei care în fiecare moment ne colorează viața, ne arată că lumea lor este una plină de lumină și speranță, o lume în care greutățile dispar făcând loc bucuriei și zâmbetelor”, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Nu este singurul demers inițiat de către primarul Cherecheș pentru Ziua Copilului 2021. Pe lângă pachete cu jucării, copii se vor putea bucura gratuit, timp de 6 zile, de trenulețul din Parcul Municipal Regina Maria.

„Tot din inițiativa mea, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare le oferă copiilor și oportunitatea de a călători gratuit cu trenulețul. Astfel, în perioada 1- 6 iunie 2021, copiii din Baia Mare circulă GRATUIT cu trenulețul din Parcul Municipal Regina Maria, între orele 10.00 – 19.00”, a mai spus Cătălin Cherecheș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA