spot_img
AcasăEvenimentAdio scaune! Zilele le sunt numărate șefilor portocalii din instituțiile deconcentrate ale...

Adio scaune! Zilele le sunt numărate șefilor portocalii din instituțiile deconcentrate ale Maramureșului

DISTRIBUIȚI

Doar organizarea referendumului național pentru demiterea președintelui suspendat al României a făcut ca sfârșitul lunii iulie să-i mai prindă în scaune pe directorii puși de regimul portocaliu. Dar, după desfășurarea scrutinului din 29 iulie, indiferent de rezultatul acestuia, se va trece la înlocuirea acestora cu oamenii noii puterii. Uniunii Social Liberale Maramureş a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinșe de presă, că se va trece aplicarea măsurii a doua zi după referendum.

Cel mai grăbit, pe bună dreptate, este Mircea Ursache, președintele PSD Maramureș, care dorește ca schimbarea să fie rapidă și totală. Din perspectiva alegerilor parlamentare din toamna acestui an (poate și a anticipatelor pentru președinției), Ursache vrea să scape total instituțiile deconcentrate de sub tutela și influența portocaliilor camuflați (!) în alb. Mircea Ursache:

„Am convenit ca problema deconcentratelor să o rezolvăm după referendum. Deocamdată aşteptăm referendumul şi pe urmă ne apucăm şi de deconcentrate. Noi am convenit ca împărţirea să se facă după principiul 50 PSD, 50% ACD, unde din acei 50% ai ACD-ului 40% revine PNL, iar restul de 10% PC-ului. Din cei numiţi de PDL nu va rămâne niciunul, asta este clar. Dacă ar fi după mine i-am schimba pe toți. Cel puțin în instituțiile care revin PSD, schimbarea va fi totală, indiferent cine ocupă funcția. După preluarea guvernării de către USL, o parte dintre ei au devenit mielușei, s-au apropiat prin diferite metode de noi, doar din dorința de a perpetua în scaune. Nu se va întâmpla lucrul acesta. Le-a ajuns cât au stat, a venit vremea să plece”.
Grigore Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA