AcasăActualitate112ACUZE - Un criminalist acuză ministerul, după moartea poliţistului Sorin Vezeteu, ucis...

ACUZE – Un criminalist acuză ministerul, după moartea poliţistului Sorin Vezeteu, ucis cu zeci de lovituri de cuţit: “Ai noştri te-au omorât, nu boschetarul ăla nenorocit”

DISTRIBUIȚI

ACUZE Unul dintre criminaliştii trimişi să ancheteze cazul poliţistului Sorin Vezeteu, asasinat în gară la Suceava, de un tânăr în vârstă de 24 de ani, a fost adânc impresionat de acest caz şi a postat pe Facebook un mesaj plin de durere.

 

“Știam doar că a fost înjunghiat. Am fost trimiși la fața locului, iar când am intrat în gară ne-am intersectat cu colegii de la SMURD ce se retrăgeau, tăcuți și întunecați la chip. Nu pot să vă descriu în cuvinte ce am simțit când am văzut pe peron cearșaful alb cu care era acoperit trupul colegului meu, Sorin Vezeteu, știu doar că mi s-au înmuiat genunchii…

Am văzut sute de morți, prin natura serviciului, dar toți aveau privirea aia rece. Sorin nu. Parcă se uita la mine cu aceeași căldură, la mine, la noi, care însă nu mai puteam face nimic.

Mi-au dat lacrimile și am încercat să ascund asta de camerele și flashurile presei. Colegului meu criminalist, la fel. Și celuilalt. Urmam procedura de cercetare la fața locului toți, cu ochii în lacrimi.

Nu a trecut o lună de când “urlam” public: NE MOR COLEGII ÎN STRADĂ!! I-a păsat cuiva? NU…au decis să fiu cercetat pentru asta.

Colegul meu, iertate fie-i păcatele, lucra SINGUR, cu bună-știința șefilor, pe care personal îi consider direct răspunzători, VINOVAȚI de moartea lui Sorin… încă nu-mi vine să cred că nu mai e…

Câți mai trebuie să murim, Doamna Ministru? Pe câți dintre noi mai trebuie să avansați subinspector post-mortem, Doamna Ministru? Câte soții și copilași mai trebuie să plângă, “consolați” de mesajele fade ale MAI, în timp ce își înmormântează eroii?

Știi cum îl mângâia soția lui, țipând disperată și neajutorată către noi?…”Faceți ceva, nu-l lăsați să moară!!!”…el era dus deja, săracul, zăcea pe caldarâm, cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge…cu privirea spre cer…:( Dumnezeu să te ierte, dragă Sorin, EROULE, pe tine și pe cei care se fac vinovați de plecarea ta…AI NOȘTRI te-au omorât, nu boschetarul ăla nenorocit… R.I.P…. :(“, a postat poliţistul pe contul de Facebook.

Ucigașul se numește Ioan Beșa și e originar din satul Mironu, comuna suceveană Valea Moldovei. Potrivit presei locale, individul ar fi spus, în momentul arestării că urăște polițiștii și că ar fi fost închis în Spania.

Poliţistul care şi-a pierdut viaţa avea 38 de ani şi era tatăl a doi copii.

Info şi foto

Citeşte şi INCIDENT SÂNGEROS – Poliţist, tată a doi copii, înjunghiat mortal într-o gară

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA