AcasăEvenimentACUZE LA ADRESA URBIS – Un băimărean a fost dat jos împreună...

ACUZE LA ADRESA URBIS – Un băimărean a fost dat jos împreună cu fiica lui, bolnavă, din autobuz și amendat pentru că nu a apucat să composteze biletul

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACUZE LA ADRESA URBIS   Un nou incident în care angajații unor instituții contractate pentru a oferi servicii băimărenilor face furori în mediul online, stârnind reacții pe rețelele de socializare. Pagina de Facebook Baia Mare – Mass Media a făcut public mesajul unui cetățean nemulțumit de felul în care controlorii societății care se ocupă de transportul în comun din municipiu își fac meseria.

Bărbatul susține că, deși a achiziționat bilet pentru a putea circula cu autobuzul, nu a apucat să îl composteze. Bărbatul povestește cum, la două minute după ce a urcat în autobuz împreună cu fiica acestuia în vârstă de numai doi ani, un controlor l-a forțat să se dea jos din mijlocul de transport pe motiv că biletul nu era compostat și i-a întocmit un proces verbal.

Bilet necompostat, amendă de 500 de lei

Incidentul este unul cu atât mai grav cu cât, susține bărbatul, la momentul întâmplării fetița sa era bolnavă și se îndreptau spre spital pentru tratament. Mai mult, acesta a arătat că motivul pentru care nu a apucat în acest timp să composteze biletul a fost tocmai fetița sa, căruia încerca să îi găsească un scaun liber. În urma incidentului, bărbatul s-a ales cu o amendă de 500 de lei.

Vă redăm mai jos, integral, mesajul băimăreanului:

Săptămâna trecută mergeam cu fiica mea de 2 ani jumate în fiecare zi, dimineața la 7 și seara la 7, la perfuzii la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare. În data de 20 mergem a doua oară la spital la perfuzii ca și ziua precedentă când, după ce urcăm în autobus din stația de la sauro (RFN), la bisericuță oprește autobusul pt control. Vă dați seama ca nu am apucat să-mi compostez biletul pt că lui fiica mea îi era rău si am cautat un loc unde sa o pun sa stea să-mi pot composta biletul. Însă doamna controloare nu a înțeles că de 2 minute am urcat și nu am apucat să-l compostez și mă dă jos din autobuz cu fata bolnavă și cu febră și vărsături și bineînțeles cu biletul în mână. Îmi face proces verbal pe care am refuzat să-l semnez pe motiv că aveam bilet. Însă azi primesc un plic de la Urbis cu o amenda de 500 de lei. Dc? Pt că aveam bilet sau e bătaie de joc? Aș vrea să le fac o reclamație dar nu știu unde să mă duc. Ma puteți ajuta? Doamna controloare se numește Mariana P.”.

Nu este singurul incident de acest gen. Pe parcursul vremii, mai mulți cetățeni de bună credință au arătat că au fost amendați fără să fie vinovați, neavând timp să composteze biletele.

*Din dorința de a oferi tuturor părților implicate posibilitatea de a-și exprima punctul de vedere, așteptăm poziția oficială a societății de transport în comun cu privire la acest incident pe adresa de e-mail a redacției contact@2.actualmm.ro.

 

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA