AcasăEvenimentSportACUZE - Antrenorii Bellu și Bitang ar fi primit salarii uriașe, deși...

ACUZE – Antrenorii Bellu și Bitang ar fi primit salarii uriașe, deși nu prea au dat pe la muncă

spot_img

DISTRIBUIȚI

Octavian Bellu şi Mariana Bitang sunt tot mai contestaţi după ce echipa feminină de gimnastică a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, informează B1 TV. Potrivit mamei unei gimnaste, cei doi aveau salarii uriaşe, însă nu prea au dat pe la muncă.

Octavian Bellu şi Mariana Bitang au intrat destul de puţin în sala de gimnastică în ultimii patru ani, deşi în permanenţă au activat ca antrenorii-coordonatori ai lotului feminin în actele Federaţiei Române de Gimnastică. Cel puţin asta afirmă Silvana Peng, mama uneia dintre gimnaste, care a pus mâna pe documentele contabile ale federaţiei. Din documente reiese că Bellu şi Bitang au încasat câte 7.200 de lei pe lună. Spre deosebire de cei doi, restul membrilor din staff au fost remuneraţi modest, între 575 şi 1.600 de lei pe lună.

”Oare voluntar au încasat lunar coordonatorii lotului olimpic, începând din 27 decembrie 2012 , antrenor principal Bellu – 7.200 lei pe lună şi antrenor principal Bitang – 7.200 lei, ca să termine un lot întreg de 19 gimnaste? Aşa leafă şi nici să nu vii la serviciu, aşa o scrie în fişa postului? Ce e asta? Dreptate până la capăt! Lefuri de 7.200 lei pe lună, ca să vă bateţi joc de 19 gimnaste?!”, a declarat Silvana Peng, citată de Adevărul.De asemenea, Silvana Peng afirmă că fiicei sale i-a fost furată o bună parte din indemnizaţie pe parcursul celor trei ani în care a fost în lot.

Lotul feminin de gimnastică a ratat calificarea la Jocurile Olimpice pentru prima oară din 1968. Echipa condusă de Bellu şi Bitang s-a clasat pe locul 7 din 8 la turneul preolimpic desfăşurat luna trecută la Rio. Astfel ţara noastră va putea trimite o singură gimnastă la olimpiada din Brazilia.

b1.ro

foto arhivă

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA