spot_img
AcasăEvenimentACTUALIZARE/ ACUZAȚII GRAVE! - Un localnic face dezvăluiri incredibile despre cazul crimei...

ACTUALIZARE/ ACUZAȚII GRAVE! – Un localnic face dezvăluiri incredibile despre cazul crimei din Strâmbu Băiuț

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACUZAȚII GRAVE!  Noi detalii incredibile ies la iveală în cazul uciderii cu sânge rece a pădurarului Liviu Pop, într-o pădure din zona localității maramureșene Strâmbu Băiuț. Un localnic, director la Asociația Vânătorilor și Pescarilor Trasilvania și un cunoscut al lui Liviu a publicat o serie de dezvăluiri absolut incredibile.

Pădurarul maramureșean lasă să se înțeleagă că știe cine este criminalul colegului său. Acesta spune că bărbatul ar fi recidivist, având un trecut infracțional impresionant. Mai mult, pădurarul maramureșean o ACUZĂ o procuroare din localitate că l-ar fi scăpat de închisoare de mai multe ori pe bărbatul suspectat ce crimă.

Pădurarul Mihai Timbus nu se oprește aici: lucrătorul silvic acuză procuroarea că ar primi lemne în schimbul protecției hoților.

Vă redăm mai jos postarea publicată de bărbat în urmă cu puțin timp.

 

ACTUALIZARE:

 

Contactat de către ActualMM.ro, Șeful Biroului Tehnic al Direcției Silvice Maramureș, Leșan Mihai, a declarat că instituția se delimitează de acuzațiile pe care directorul AVPS Transilvania, Mihai Timbus le-a adus unor persoane, în legătură cu cazul pădurarului găsit decedat aseară în Maramureș. De asemenea, reprezentantul Direcției Silvice a mai declarat că în acest moment nu se cunosc foarte multe detalii despre cum s-a petrecut tragedia, dar că are încredere că anchetatorii vor descoperi cu exactitate ce s-a întâmplat.

Mai mult, conform informațiilor primite din partea domnului Leșan Mihai, se pare că porțiunea de pădure în care s-a produs tragedia este una privată, iar pădurarul trebuia să o păzească conform unui contract de pază.

Direcția Silvică Maramureș organizează în aceste momente o conferință de presă în cadrul căreia vor explica detaliat situația din punctul lor de vedere. Vom reveni cu declarații în amănunt.

 

Așteptăm un punct de vedere oficial din partea instituțiilor abilitate, dar și din partea persoanelor asupra cărora se îndreaptă acuzațiile pădurarului.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA