AcasăNews AlertACTUALIZARE/ACUZAȚII GRAVE ÎN MARAMUREȘ - Profesor acuzat că pipăie elevele și lovește...

ACTUALIZARE/ACUZAȚII GRAVE ÎN MARAMUREȘ – Profesor acuzat că pipăie elevele și lovește elevii

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACUZAȚII GRAVE ÎN MARAMUREȘ   Caz incredibil la școala generală din Vișeu de Jos. Conform surselor noastre incidentul s-ar fi petrecut astăzi în timpul orei de istorie. Un elev de clasa a VIII-a ar fi fost lovit de profesor pentru că nu ar fi reușit să scrie după cum dânsul ar fi dictat.

Trebuie spus că elevul s-a întors în România din Spania și că îi este extrem de greu să se adapteze la sistemul de învățământ românesc. Ieri, potrivit VasileDale.ro, la școală s-a prezentat tatăl băiatului agresat pentru a discuta cu profesorul. Acesta nu ar fi recunoscut nimic.

Mai mult, părinții sunt revoltați și datorită faptului că același profesor ar pipăi elevele de clasa a VIII-a în zonele intime. Avem mărturiile unor părinți cărora fiicele le-au povestit cum sunt atinse în zona sânilor, a fundului etc. Totodată, aceștia susțin că bărbatul le vorbește extrem de vulgar.

De toate aceste incidente se pare că știe inclusiv diriginta clasei, însă nu s-au luat măsuri de frica directorului, care, conform sursei citate, este chiar fratele profesorului acuzat.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și desfășoară verificări cu privire la aspectele semnalate în articolul de presă, urmând ca în funcție de cele constatate să dispună măsuri legale„, spun polițiștii.

Trebuie să menționăm faptul că fotografia care însoțește acest articol îl prezintă pe același profesor în timp ce ar agresa un alt elev în sala de clasă în urmă cu ceva timp. Vom reveni cu detalii și declarații oficiale din partea ISJ Maramureș.

ACTUALIZARE:

Polițiștii maramureșeni i-au deschis profesorului un dosar penal pentru purtare abuzivă. ”Cu privire la cazul de la Școala Gimnazială din comuna Viseu de Jos, unde un profesor în vârstă de 66 de ani, ar fi agresat un elev în timpul cursurilor, astăzi polițiștii de la secția 4 Leordina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” Purtare abuzivă “. In cauza cercetările continuă, urmând ca la finalizarea lor sa fie dispuse măsurile legale”, au declarat polițiștii.

De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a constituit o comisie de inspectori școlari care vor fi trimiși să verifice dacă acuzațiile sunt adevărate, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile necesare.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA