AcasăActualitate112ACUZAȚII GRAVE - Elevi bătuți și legați cu funii de către profesori...

ACUZAȚII GRAVE – Elevi bătuți și legați cu funii de către profesori la o școală pentru copii cu nevoi speciale

DISTRIBUIȚI

ACUZAȚII GRAVE  Scandal la o școală specială din București, unde un ONG acuză cadrele didactice de rele tratamente aplicate copiilor cu nevoi speciale.

Şcoala specială numărul 4 din București se află în mijlocul unui scandal după ce mai mulți copii cu nevoi speciale ar fi fost loviţi cu bestialitate, trântiţi şi legaţi cu funii.

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi (CEDCD) a sesizat autorităţile în privinţa suspiciunilor de rele tratamente aplicate copiiilor cu dizabilităţi de la Şcoala Specială nr. 4. ONG-ul a depus probe video şi înscrisuri, care ar arăta că minorii sunt agresaţi fizic şi emoţional.

„Conform probelor video şi înscrisurilor aflate în posesia CEDCD şi depuse la dosarul în cauză, copiii cu dizabilităţi din Şcoala Specială Gimnazială nr. 4, sunt bătuţi cu brutalitate în mod sistematic de cadrele didactice, sunt legaţi cu funia şi transportaţi către diferite zone ale unităţii de învăţământ, sunt agresaţi fizic, psihic şi emoţional permanent.

Conform probelor video şi a declaraţiilor personalului şcolii, copiii sunt daţi cu capul de pereţi, trântiţi pe jos, traşi de păr, lăsaţi nesupravegheaţi la ore, ţinuţi dezbrăcaţi în şcoală, totul desfăşurându-se ”în spatele uşilor închise”, aşacum declară unul dintre profesorii şcolii în cauză”, transmite, conform Mediafax, ONG-ul.

Citește articolul integral, AICI.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA