AcasăActualitateSocialACUZAȚII GRAVE ALE PREMIERULUI – „Multe școli nu sunt autorizate de ISU...

ACUZAȚII GRAVE ALE PREMIERULUI – „Multe școli nu sunt autorizate de ISU din cauza dosarelor prost făcute de primării”

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACUZAȚII GRAVE ALE PREMIERULUI  Multe școli nu sunt autorizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) din cauza „dosarelor prost făcute de către primării”, a afirmat miercuri seara premierul Mihai Tudose.

Premierul a declarat, la Antena 3, că în cursul zilei a discutat cu inspectorul general ISU, Daniel-Marian Dragne.

Multe dintre școlile neautorizate ISU, de exemplu, o să râdeți, nu sunt autorizate din cauza dosarelor prost făcute de către primării: n-a pus hârtia 4 între 3 și 5. Mai la urmă, a îndosariat-o cineva greșit”, a spus șeful Guvernului.

El a subliniat că un lucru pozitiv privind noul an școlar este prezența manualelor. „Ceea ce contează este că vom avea manualele, cel puțin așa susține domnul ministru al Educației, cu excepția celui de la clasa a cincea, unde o să avem un fascicul tipărit (…) și asta va fi un plus, fiindcă știm ce s-a întâmplat în ultimii ani pe acest domeniu”, a spus premierul.

Tudose a menționat, de asemenea, creșterile salariale promise profesorilor, anul viitor. Întrebat dacă va oferi o sumă suplimentară la bugetul Educației, la rectificare, Tudose a răspuns: „Un pic, este pe plus”.

În opinia sa, sistemul de educație trebuie să fie „în corelare cu ceea ce se întâmplă cu această țară„. „Dacă nu facem ceva ca stat și sistemul de educație o ia în altă direcție sau rămâne pe loc, la un moment dat, lucrurile nu mai sunt foarte în regulă”, a punctat Tudose.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA