spot_img
AcasăActualitate112ACUZAȚII DE MALPRAXIS LA SATU MARE – Femeie însărcinată în luna a...

ACUZAȚII DE MALPRAXIS LA SATU MARE – Femeie însărcinată în luna a 9-a, lăsată să zacă cu dureri pe patul de spital. Bebelușul s-a născut mort

DISTRIBUIȚI

ACUZAȚII DE MALPRAXIS LA SATU MARE  Grave acuzații de malpraxis în cazul unui bebeluș născut mort în Satu Mare. O tânără gravidă în luna a noua a adus pe lume un copil decedat, după ce medicii din Negrești-Oaș au lăsat-o să zacă o noapte întreagă, având dureri cumplite. Cadrele medicale au refuzat să-i facă anestezie pe motiv că anestezistul nu are program și pe timpul nopții. Pruncul din pântece s-a stins la Spitalul din Satu Mare, unde mama a fost trimisă de urgență cu ambulanța, informează stirilekanald.ro.

„Fetița a fost în regulă, nici bolnavă, nici nimic. Numai din cauza doctorului”, a spus revoltat Iancu Vasiu, tatăl bebelușului decedat.

„Toți se miră de ce un copil la 3,6 kg, la 52 de centimetri, fără niciun defect exterior, cineva îl lasă să moară. Era un copil mare, frumos, normal. Dacă luau măsurile de rigoare, îl aveam acum”, a mărturisit, pentru sursa citată, Antonela Vasiuc, bunica bebelusului decedat.

Roxana, o tânără de 24 de ani, trebuia să aducă pe lume o fetiță, pe care voia s-o boteze Sofia. Miercurea trecută, femeia, gravidă la termen, a început să aibă dureri puternice în zona pântecelor. A crezut că a intrat în travaliu.

La maternitatea din Negrești-Oaș, medicul ginecolog, care a monitorizat-o pe durata sarcinii, a asigurat-o că totul este în regulă. Deși i-au fost făcute injecții timp de două nopți, durerile s-au intensificat.

Citește continuarea articolului, AICI.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA