AcasăActualitateSocialACUZATĂ DE RĂPIRE INTERNAȚIONALĂ - O româncă ar putea rămâne fără copii...

ACUZATĂ DE RĂPIRE INTERNAȚIONALĂ – O româncă ar putea rămâne fără copii din cauza concubinului spaniol

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACUZATĂ DE RĂPIRE INTERNAȚIONALĂ  Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis că Simona Sandu trebuie să se despartă de fiicele sale, Maria şi Rocia, în vârstă de 6 şi 8 ani. Minorele ar urma să se întoarcă în Spania, la tatăl lor, de unde, spune Simona Sandu, au plecat toate trei cu acordul fostului concubin, anchetat pentru fraudă imobiliară. La Iaşi fetele mergeau la şcoală, erau îngrijite, în Spania însă vor locui într-o casă fără apă şi curent, spune mama lor, Simona Sandu. Din momentul pronunţării, Simona Sandu are zece zile la dispoziţie să trimită copiii în Spania.

Simona Sandu a declarat pentru Mediafax că a venit în România în urmă cu doi ani alături de cele două fiice ale sale. Au plecat din Murcia, Spania, după ce Simona şi-a dat seama că nu pot trăi într-o casă în pădure, fără apă şi curent electric.

Tatăl fetiţelor ar fi semnat atunci o procură prin care era de acord cu vizita fetelor în România şi cu stabilirea domiciliului lor la Iaşi, dacă fetiţele se vor obişnui. În doar câteva luni, Maria şi Rocia s-au adaptat, şi au fost înscrise la grădiniţă şi la şcoală. Pentru a fi sigură că nu va avea probleme, Simona a decis să deschidă un dosar la o instanţă ieşeană pentru custodie comună, însă atunci a aflat că este acuzată de răpire internaţională şi că numele său apare într-un dosar la Tribunalul Bucureşti.

După mai bine de un an de procese, în luna februarie a acestui an, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis ca domiciliul stabil al celor două minore să fie la Iaşi, în România. Decizia fost atacată la Curtea de Apel Bucureşti, iar judecătorii au dat un verdict complet diferit, astfel că fetiţele trebuie să se întoarcă în Spania.

Citește continuarea, AICI.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA