AcasăActualitate112ACUM SUNT ANCHETAŢI - Trei americani au intrat fără drept în incinta...

ACUM SUNT ANCHETAŢI – Trei americani au intrat fără drept în incinta unei unități militare 

DISTRIBUIȚI

ACUM SUNT ANCHETAŢI Trei cetățeni americani, aflați în vizită în România, s-au ales cu dosare de cercetare penală, după ce ar fi intrat fără drept în incinta Unității Militare Bârlad, sub pretextul că ar căuta un cimitir evreiesc în care sperau să găsească mormintele unor rude din România.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, un tânăr de 28 de ani a pătruns în incinta unității respective, împreună cu tatăl său și cu un frate al acestuia, cu intenția de a vedea dacă în zonă există vreun monument, conform Agerpres.

„Pe data de 19 iulie a fost depusă o plângere cu privire la faptul că niște bărbați au pătruns fără drept în incinta unei unități militare.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare a sediului profesional, respectiv complicitate la violarea sediului profesional, urmând ca soluția să fie dată prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad’, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Cetățenii respectivi au rude născute într-o comună din apropierea municipiului Bârlad.

Info

citeşte şi MODIFICĂRI FISCALE DE ULTIMĂ ORĂ – De la 1 august toate firmele cu venituri sub 500.000 de euro vor plăti impozit pe venit

INSTITUŢIA PREFECTULUI – Șase tineri, admiși în programul de internship al Instituției Prefectului

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA