Acasă Actualitate 112 ACUM RISCĂ PUȘCĂRIA – A găsit 450 de lei pe stradă, dar...

ACUM RISCĂ PUȘCĂRIA – A găsit 450 de lei pe stradă, dar nu i-a predat la Poliție

DISTRIBUIȚI

ACUM RISCĂ PUȘCĂRIA  O femeie din Găeşti, în vârstă de 40 de ani, riscă pușcăria pentru 450 de lei găsiți pe stradă. Pentru moment, femeia s-a ales cu dosar penal pentru că şi-a însuşit suma de bani.

Luni, Cornelia, o femeie de 52 de ani din Găești, a mers la bancă să scoată o sumă de bani, trimisă de fiica ei din străinătate, pentru a-şi cumpăra un aparat de măsurat tensiunea şi pentru a-şi procura medicamentele necesare pentru boala Lupus, de care suferă. Cum afara ploua, iar femeia avea acte importante în mână, i-a dat banii fiului său, de 14 ani, să îi țină în buzunar. Din neatenție, scrie Gazeta Dâmboviței, acesta i-a pierdut din buzunar.

De greșeala copilului a profitat o altă femeie, de 40 de ani, care era în spatele acestora și și-a însuțit cei 450 de lei căzuți din buzunarul copilului.

A fost surprinsă de camerele de supraveghere, de la magazinele din zonă, în timp ce intra într-un magazin de telefonie mobilă. Poliţiştii găeşteni au aflat că femeia a cumpărat o cartelă prepay şi au făcut rost de numărul de telefon cu care era înregistrată cartela. Astfel, autorităţile au luat legătura cu persoana care a găsit banii şi au somat-o să-i restituie. Femeia nu a avut încotro, dar spune că oricum avea de gând să îi dea înapoi. Ploaia ar fi oprit-o să meargă imediat la poliţie.

Acum, femeia va răspunde în faţa autorităţilor, riscând amendă penală sau închisoare până la trei luni.

 

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA