spot_img
AcasăEvenimentActualMM.ro a avut dreptate! Dolha si Nemeş s-au laudat ca au obtinut...

ActualMM.ro a avut dreptate! Dolha si Nemeş s-au laudat ca au obtinut finantare pentru Aeroportul Baia Mare! Doar simple vorbe!

DISTRIBUIȚI

In 6 martie 2014 ActualMM.ro a anuntat in premiera faptul ca ministrul Ramona Mănescu nu a semnat alocarea milioanelor de euro pentru Aeroportul International Baia Mare. Asta dupa ce in 27 februarie 2014, intr-o conferinta de presa, deputatul PNL Mircea Dolha precum si presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes au anuntat cu surle si trambite ca in sfarsit au fost alocati bani pentru aerogara baimareana. Toate acestea au fost se pare doar simple vorbe. Dragos Titea, ministru secretar de stat in Ministerul Transporturilor a declarat pentru eMM.ro ca „din 2012, pana in ziua de astazi nu a mai fost depusa nicio documentatie la Ministerul Transporturilor. Saptamana trecuta, cu colegul meu secretar de stat Iulian Matache ne-am uitat pe tabelul banilor repartizati pe toate aeroporturile din tara, iar in dreptul Baii Mari aparea respins. Deci din 2012, de cand au fost trimise acele documente de la Ministerul Transporturilor ca era un dosar incomplet, un dosar care li s-a cerut de mai multe ori sa vina cu completare, cu semnaturi cu stampile, nu a mai fost depusa nicio hartie. Astazi, la ora actuala, in hartiile ministerului, Baia Mare apare ca un proiect respins“.

Acum, deputatul Dolha a declarat tot pentru eMM.ro altceva: „„Eu n-am spus ca s-a semnat contract de finantare, pentru ca n-avea cine sa-l semneze, pentru ca nu e complet dosarul. Daca era dosarul complet se putea semna fara probleme. Suma de 8,5 milioane de euro este acceptata si agreata cu Comisia Europeana, puteti sa verificati. Acum s-a introdus in Master Plan si la finantare, e adevarat ca la finantare a fost trecut la rezerva, daca sunt bani, pentru ca a fost singurul tertip sa intram acolo“.

Iata ce declara preşedintele PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş in 27 februarie: „„Obiectivul nostru, al liberalilor maramureşeni, pe care l-am avut la Ministerul Transporturilor, a fost cel de a rezolva finanţarea Aeroportului Baia Mare. Iată că în urma discuţiilor şi a demersurilor noastre, am reuşit să obţinem un răspuns de la acest minister cu privire la investiţia de la Aeroportul Baia Mare şi să o includem pe o listă de finanţare. Ne bucurăm că, din totalul de 1,12 miliarde de euro, buget alocat pentru modernizarea aeroportuară, şi judeţului Maramureş îi vor fi distribuite fonduri importante pentru aeroportul din municipiul reşedinţă de judeţ”.

La aceeasi data, deputatul PNL Mircea Dolha spunea: „Acum un an de zile, când am mers la Ministerul Transporturilor, nimeni nu a mai vrut să audă de acest proiect şi a fost restituit către conducerea Aeroportului Baia Mare. Iată că acum, în urma a zeci de drumuri la Ministerul Transporturilor, am intrat în linie dreaptă şi nu mai sunt impedimente pentru derularea acestui proiect. Anul acesta vom avea bani pentru a putea prelungi pista şi a moderniza acest aeroport care este important nu numai pentru Baia Mare şi Maramureş ci şi pentru judeţele vecine. Nu mai poate spune nimeni că judeţul vecin, Satu Mare, sau o persoană, un coleg de al meu a furat proiectul de finanţare pentru Aeroportul Baia Mare”

CITESTE AICI STIREA PUBLICATA IN 6 MARTIE 2014 CAND ACTUALMM.RO ANUNTA CA AEROPORTUL BAIA MARE NU VA PRIMI NICIUN EURO

CITESTE AICI DECLARATIILE MINISTRULUI SECRETAR DE STAT IN MINISTERUL TRANSPORTURILOR DRAGOS TITEA

CITESTE DECLARATIILE FACUTE DE LIBERALI IN 27 FEBRUARIE 2014

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA