AcasăEvenimentACTUALIZARE/VEZI VIDEO/INTERVENȚIE ÎN FORȚĂ BAIA MARE - Incendiu extrem de violent peste...

ACTUALIZARE/VEZI VIDEO/INTERVENȚIE ÎN FORȚĂ BAIA MARE – Incendiu extrem de violent peste drum de benzinăria OMV de pe Bd. București

DISTRIBUIȚI

Pompierii intervin la această oră pe Bd. București din Baia Mare, în zona benzinăriei OMV, unde a izbucnit un incendiu extrem de violent.

Fumul gros și negru se vede din toate zonele orașului, iar echipele de intervenție încearcă să limiteze pagubele. La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție. Traficul se desfășoară greu.

La fața locului se află un cititor al www.2.actualmm.ro, Marius Rus, care ne-a transmis în exclusivitate imagini video și foto de la incendiu. Oamenii spun că focul ar fi pornit de la o mașină care s-a aprins, iar fumul negru ar fi de la mai multe cauciucuri care ard. Din primele informații nu există victime, doar pagube materiale.

Pentru că incendiul este unul de amploare, la fața locului a mai fost chemată o autospecială de la ISU Maramureș.

Actualizare:

Pompierii militari din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare intervin în acest moment pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit în aer liber de materiale plastice și cauciuc. Pompierii intervin cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor al S.M.U.R.D. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și nu există pericol de propagare la clădirile aflate în vecinătate. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș, publicat pe pagina oficială de Facebook a acestuia.
Vom reveni cu informații în cel mai scurt timp. Știre în curs de actualizare.
ActualMM
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA