AcasăActualitate112ACTUALIZARE/EXISTĂ SUSPICIUNI CĂ AR FI FOST DROGAȚI - Suspecții în cazul asasinării...

ACTUALIZARE/EXISTĂ SUSPICIUNI CĂ AR FI FOST DROGAȚI – Suspecții în cazul asasinării șefului de post din Vișeu de Jos refuză să vorbească

DISTRIBUIȚI

Doi frați au fost arestați vineri, în cazul asasinării șefului de post din Vișeu de Jos. Agentul șef Gheorghe Nistor a fost găsit fără suflare în 4 ianuarie, la orele serii, în sediul Postului de Poliție. Acesta a fost înjunghiat cu bestialitate în zona toracică și abdominală, leziunile fiindu-i fatale.

Chiar dacă au fost reținuți doi suspecți în acest caz, aceștia refuză să vorbească. Cei doi au ajuns aseară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș unde procurorii au încercat să îi audieze. Cei doi au refuzat. Apoi, au fost duși la Secția de Medicină Legală din cadrul Spitalului Județean Baia Mare pentru expertiza de specialitate. Tot aici, le-au fost prelevate probe de sânge și urină.

15825941_1150954274973139_3254794850192622417_n
Există suspiciuni că ar fi consumat droguri. Suspecții au refuzat colaborarea cu medicii, dar și recoltarea de probe. Se va decide dacă suspecții vor ajunge la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației. Astăzi, la prânz, suspecții au ajuns cu dubele mascaților la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, pentru audieri. Din informațiile noastre reiese faptul că refuză dialogul cu anchetatorii.

Agentul șef Gheorghe Nistor a fost înaintat în grad ca subinspector, post-morten. Înmormântarea va avea loc mâine, 8 ianuarie.

 

ACTUALIZARE 1:

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, principalii suspecți în cazul omorului săvârșit în data de 4 ianuarie, a cărui victimă a fost șeful de post din localitatea Vișeu de Jos, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

 

Sursă info și foto: Vasile Dale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA