AcasăActualitateACTUALIZARE/BĂIMĂRENI, ATENȚIE CUM CIRCULAȚI (VIDEO)- Ninge în Baia Mare. Peste gheață s-a...

ACTUALIZARE/BĂIMĂRENI, ATENȚIE CUM CIRCULAȚI (VIDEO)- Ninge în Baia Mare. Peste gheață s-a depus deja un strat de zăpadă

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

Astăzi, 14 decembrie 2016, cu puțin după ora 17.00, a început să ningă în Baia Mare. În mod normal, am primi această veste cu bucurie. Zăpada are farmecul ei în preajma sărbătorilor de iarnă, însă, lipsa deszăpezirii și consecințele ei ne fac să ne întrebăm dacă ne așteaptă din nou o luptă „corp la corp” cu zăpada.

De câteva zile, Baia Mare este un imens patinoar și chiar dacă autoritățile au rezolvat problema pe principalele artere, pe multe străzi din centru, dar mai ales în cartiere, asfaltul e acoperit de straturi de gheață. Cu atât mai îngrijorător este faptul că a început să ningă și, în nici o oră, peste gheață s-a depus un strat de zăpadă.

La noapte va continua să ningă, iar minima preconizată este de -7 grade. Joi, 15 decembrie, sunt așteptate noi precipitații și o maximă care nu va depăși – 2 grade, iar noaptea meteorologii previzionează îngheț puternic. În zilele următoare vor fi temperaturi extrem de scăzute, maxima fiind de 0 grade, iar minima de minus 10 grade. Pentru luni și marți sunt previzionate ninsori, astfel că administrația băimăreană ar trebui să ia din timp măsuri pentru a interveni și evita un nou haos precum cel înregistrat în urmă cu două săptămâni.

credit video: Ionică Rus, cititor al ziarului electronic www.2.actualmm.ro

Actualizare 1:

Unii dintre băimăreni, care nu vor să mai treacă prin situația dificilă de acum două săptămâni, au ieșit cu lopeți și au început să-și deszăpezească singuri parcările. Un exemplu în acest sens este Cristi, un cititor al ziarului electronic ActualMM, care alături de vecinii de pe strada Luminișului, a curățat parcarea din apropierea blocului.

„Așa arată o parcare în Baia Mare, pe strada Luminisului 5. Mobilizarea vecinilor a dat rezultate. Dacă Primăria nu poate, noi putem ;)”, ne-a scris acesta.

ACTUALIZARE

Dacă întâmpinați probleme sau întâlniți situații ieșite din comun în zona în care locuiți în Baia Mare sau în altă localitate a județului Maramureș, așteptăm fotografii, video și impresii pe adresa de e-mail a redacției: contact@2.actualmm.ro

Știre în curs de actualizare.
ActualMM
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA