AcasăActualitate112ACTUALIZARE/A MURIT LA 14 ANI - Tragedie în Maramureș. Un copil și-a...

ACTUALIZARE/A MURIT LA 14 ANI – Tragedie în Maramureș. Un copil și-a pierdut viaţa după ce a sărit în râul Lăpuș de pe o stâncă

DISTRIBUIȚI

A MURIT LA 14 ANI  Tragedie la Răzoare. Un băiat în vârstă de 14 ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni. Se pare că aceştia ar fi sărit de o stâncă în albia râului Lăpuş. Alexandru s-a dus la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni. Părinţii acestuia erau la o nuntă.

Alarma a fost dată la 112 de ceilalţi prieteni ai băiatului de 14 ani, după ce acesta ar fi sărit de o stâncă şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

La faţa locului s-au deplasat echipajele pompierilor militari din Târgu Lapuş, precum şi echipaje medicale. Pompierii au început căutările cu ajutorul unei bărci pneumatice.

Au reuşit să găsească trupul neînsufleţit al minorului pe care l-au adus la mal. Cadavrul micuţului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, urmând a se efectua necropsia şi a se stabili exact cauza decesului.

Poliţiştii din Târgu Lăpuş au deschis o anchetă în acest caz.

 

Actualizare:

Duminică, 2 iulie, în jurul orei 16.30, un apel la 112 anunța că un copil în vârstă de 14 ani , care a plecat la scăldat în râul Lăpuș,împreună cu un grup de prieteni, în zona Cheilor Lăpușului, nu a mai ieșit din apă. Imediat, un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D., format din trei paramedici și alți patru pompieri militari de la Pichetul Târgu Lăpuș au plecat în căutarea copilului, dispărut într-o zonă greu accesibilă.

Spre locul respectiv s-au mai deplasat inspectorul șef al I.S.U. Maramureș, col. Mureșan Ioan-Daniel, (î) prim adjunct, mr. Zah Adrian, împreună cu alți patru subofițeri, cu o autospecială și o barcă. Copilul a fost găsit în jurul orei 19, în albia râului, iar paramedicii-pompieri S.M.U.R.D. au început manevrele de resuscitare. Din pacate, in ciuda eforturilor acestora, copilul nu a mai putut fi salvat.

Sursă: Vasile Dale/ISU Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA