AcasăActualitate112ACTUALIZARE1/ INCENDIU LA DĂNEŞTI - Hotelul Secret Garden a luat foc

ACTUALIZARE1/ INCENDIU LA DĂNEŞTI – Hotelul Secret Garden a luat foc

DISTRIBUIȚI

ACTUALIZARE INCENDIU LA DĂNEŞTI. Se pare că Hotelul Secret Garden, cunoscutul loc de popas şi agrement a luat foc. Evenimentul a fost anunţat cu doar câteva minute în urmă!

Un mesaj transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureş cu câteva minute în urmă, anunță un incendiu declanșat la Secret Garden din Dăneşti, comuna Şișești, unde camera tehnică a hotelului a luat foc.

ACTUALIZARE 1 INCENDIU LA DĂNEŞTI. Imediat după alertarea prin 112, spre locul indicat au pornit reprezentanții ISU, care luptă cu flăcările pentru a încerca să limiteze cât mai mult pagubele produse de foc.


ACTUALIZARE :
 La ora 08.00, pompierii militari ai Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la camera tehnică a unui hotel din Dănești.

În urma incendiului au ars diverse obiecte de mobilier, lenjerie de pat și un tablou electric. De asemenea, din cauza fumului dens au fost evacuați 42 de adulți și 8 copii. Din fericire, nu au existat persoane intoxicate cu fum sau rănite.

Cel mai probabil, focul a pornit de la un scurtcircuit electric al instalației electrice.

 

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA