AcasăEvenimentSportACTUALIZARE - VOLEI. Play-off: Meci de infarct la Dej: Unirea Dej -...

ACTUALIZARE – VOLEI. Play-off: Meci de infarct la Dej: Unirea Dej – Explorari Baia Mare 2-3. Suntem in semifinale (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Voleibalistii de la Explorari Baia Mare joaca in acest moment meciul decisiv in deplasare la Dej. Meciul a inceput foarte bine pentru gazde care au condus cu 2-0 la seturi. Baimarenii s-au trezit si au reusit sa egaleze 2-2. In acest moment se joaca setul decisiv pentru accederea in etapa urmatoare a competitiei.

Set 1: 25-17

Set 2: 25-15

Set 3: 18-25

Set 4: 14-25

Setul decisiv LIVE

Unirea Dej – Explorari Baia Mare 4-8, 7-10, 12-13, 13-13, 13-15

Explorari Baia Mare s-a calificat in semifinalele competitiei!

In primul meci disputat la Dej, Unirea a castigat cu 3-0 iar in meciul disputat in Baia Mare, Explorari s-a impus cu 3-1.

In etapa urmatoare, Stiinta Explorari Baia Mare va intalni Tomis Constanta, liderul clasamentului dupa sezonul regulat. In tur, victoria a revenit Tomisului cu 3-1 in Baia Mare, pentru ca returul sa consfinteasca scorul de 3-2, tot pentru Tomis, la Constanta.

Se va juca dupa regula cel mai bun din cinci meciuri: primele doua – planificate in 23 si 24 martie – se vor juca in Constanta, urmatoarele doua – anuntate pentru 28 si 29 martie – se vor disputa in Baia Mare, pentru ca meciul decisiv sa aiba loc, in caz de nevoie, in 3 aprilie, din nou in Constanta.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA