spot_img
AcasăEvenimentACTUALIZARE: ULTIMA ORA - O fata de 15 ani a fost violata...

ACTUALIZARE: ULTIMA ORA – O fata de 15 ani a fost violata de patru tineri la Tautii Magheraus (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

Caz socant la Tautii Magheraus. O minora in varsta de 15 ani a fost violata de patru indivizi intr-o cladire parasita situata pe raza orasului Tautii Magheraus. Din primele informatii suspectii au fost identificati de politie. Trei dintre ei sunt majori iar unul minor, in varsta de 17 ani. In acest moment acestia sunt audiati de politie, urmand sa raspunda pentru comiterea infractiunii de viol.

ACTUALIZARE: Patru tineri reţinuţi pentru viol
Marţi dimineaţa la ora 06.00, poliţiştii de investigaţii criminale au fost sesizaţi prin plângere de către o minoră în vârstă de 15 ani care a reclamat faptul că, în cursul nopţii, a fost victima unui viol comis asupra sa de patru tineri necunoscuţi. În urma activităţilor de investigare realizate de poliţişti au fost identificaţi cei patru suspecţi: un minor în vârstă de 17 ani şi alţi trei tineri cu vârsta de 18, 25, respectiv 28 de ani, toţi din Tăuţii Măgherăuş, sat Bozanta Mare. Sub coordonarea procurorului dela Parchetulde pe lângă Judecătoria Baia Mare, aceştia sunt cercetaţi în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.
„Evaluarea psihologică demarată de către noi a început ieri. Urmează ca şi astăzi familia fetei să fie evaluată psihologic. Din primele cercetări s epare că fetiţa a avut parte de o copilărie liniştită alături de familia sa. Din păcate, copila este şocată de ceea ce i s-a întâmplat” a relatat Raoul Dromereschi şeful serviciului Abuz Neglijare Copii din acdrul DGASPC Maramureş.

ACTUALIZARE

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a inculpaţilor MIHUŢ GABRIEL ILIEMENHART BOGDAN, MENHART IOAN (aflaţi în stare de reţinere) şi pentru 19 zile a inculpatului M.A.N. (minor, aflat în stare de reţinere), toţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, au rezultat următoarele: În noaptea de 10.06.2013, inculpaţii Mihuţ Gabriel Ilie, Menhart Bogdan, Menhart Ioan şi M.A.N care se aflau în localitatea B.M., judeţul Maramureş, au indus-o în eroare pe partea vătămată C.A., minoră în vârstă de 15 ani, şi profitând de naivitatea acesteia, prin constrângere, au întreţinut raporturi sexuale cu aceasta.

Judecătoria Baia Mare a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru perioada 12.06.2013-10.07.2013 şi respectiv 12.06.2013-30.06.2013 (pentru ultimul inculpat minor).

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele şi stabilirea răspunderii judiciare a inculpaţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CITESTE INFORMATII DESPRE UN ALT VIOL PRODUS IN BAIA MARE

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA