AcasăEvenimentACTUALIZARE - ULTIMA ORA - Mascatii au descins in mai multe locuinte...

ACTUALIZARE – ULTIMA ORA – Mascatii au descins in mai multe locuinte din Maramures. Sase suspecti identificati iar trei au fost retinuti (galerie foto)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Politistii maramureseni efectueaza perchezitii in mai multe localitati din Maramures. Din primele informatii se pare ca este vorba despre mai multe descinderi si mai multi suspecti de contrabanda urmeaza sa fie adusi la audieri.

 

ACTUALIZARE

 

În scopul combaterii contrabandei, traficului şi comerţului ilicit cu ţigarete de provenienţă Ucraina, vineri, 15 martie 2013, în localităţile Baia Mare, Baia Sprie şi Ocna Şugatag au fost desfăşurate mai multe acţiuni.

În urma activităţilor complexe de documentare, investigaţii şi cercetare penală efectuate de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, cu sprijinul informativ şi de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, s-a reuşit documentarea şi probarea activităţii infracţionale a unui grup de 11 persoane implicate în activităţi de contrabandă cu produse din tutun.

Au fost efectuate simultan 10 percheziţii la autoturismele şi imobilele în legătură cu care existau date şi indicii temeinice că sunt folosite pentru depozitarea ţigaretelor provenite din contrabandă. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost găsite 8340 pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 75000 de lei.  Poliţiştii l-au prins în flagrant pe Andrei B. de 33 de ani din Baia Mare, în timp ce descărca dintr-un autoturism 1000 pachete de ţigări pe care intenţiona să le distribuie unui grup de persoane ce desfăşoară activităţi de comerţ stradal cu ţigarete de contrabandă pe raza municipiului Baia Mare. Suspectul achiziţionase ţigările în dimineaţa zilei de 15 martie de la Marin C. de 29 de ani din sat Şugatag. Poliţiştii au luat măsura indisponibilizării autoturismului.

În continuare se efectuează activităţi de urmărire penală faţă de şase suspecţi (Andrei B., Marin C., Ildiko D., de 34 de ani, Tiberiu D. de 45 de ani, Ciprian M. de 30 de ani şi Simina V. de 21 de ani) sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal. Trei dintre ei (Andrei B., Marin C. şi Ildiko D.) au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Azi, 16 martie, ei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale precum şi pentru identificarea tuturor participanţilor la comiterea faptelor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA