AcasăEvenimentACTUALIZARE - TRAGEDIE: Un barbat este cautat de pompieri intr-o balastiera din...

ACTUALIZARE – TRAGEDIE: Un barbat este cautat de pompieri intr-o balastiera din Sarasau. Vor veni scafandri de la Oradea (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

In cursul dupa amiezii de ieri pompierii militari au fost sesizati despre faptul ca in balastiera „Todorut” situata in spatele sediului Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau ar fi disparut un barbat. Un echipaj al Subunitatii de la Sighetu Marmatiei s-au deplasat la locul indicat si au inceput cautarile.
Cei care erau in zona au povestit pompierilor ca barbatul in varsta de 46 ani a intrat in apa sa se scalde. Era cu mai multi prieteni. Acestia au dat alarma. Trupul barbatului a fost cautat pana la lasarea intunericului. Din pacate fara niciun rezultat.
Astazi dimineata pompierii au reluat operatiunile de cautare a cadavrului.

ACTUALIZARE: Scafandri din Oradea vor căuta cadavrul persoanei înecate în balestiera de la Sarasău 
Conducerea Inspetoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş au întreprins demersurile necesare pentru ca un echpaj de scafandri (persoane autorizate în acest gen de intervenţii) să se deplaseze în Maramureş şi să caute cadavrul persoanei înecat în balastiera de la Sarasău. Persoana s-a înecat ieri după amiază, este în vârstă de 46 ani (bărbat), iar până la această oră corpul acesteia nu a fost găsit. Prefectul Anton Rohian a fost informat despre incendiul de litieră şi persoana înecată din comuna Sarasău.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA