AcasăEvenimentACTUALIZARE - PUTEREA FACEBOOK - De la "Deținuții au Talent la Pușcăria...

ACTUALIZARE – PUTEREA FACEBOOK – De la „Deținuții au Talent la Pușcăria Gherla” din nou în mâinile polițiștilor băimăreni (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

ActualMM.ro v-a prezentat în această seară imaginile cu furtul unui telefon mobil dintr-un birou. Acestea au fost postate de o băimăreancă pe un site de socializare. Mobilizarea Facebook a fost generală și în timp record autorul furtului a ajuns iarăși în mâinile polițiștilor.

Din informațiile noastre în această seară suspectul a fost reținut de polițiștii băimăreni și a fost dus la audieri iar telefonul furat a fost recuperat, urmând să fie redat părții păgubite.

Aceasta a depus plângere la poliție apoi a postat imaginile surprise de camerele de supraveghere. În scurt timp mesajele au început să vină.

Din câte se pare, suspectul principal este din Sighetu Marmației, recent eliberat din Penitenciarul Gherla. Acolo fusese închis tot pentru furt calificat. Trebuie spus că individul a participat la un concurs organizat la nivelul Penitenciarului: „Deținuții au Talent!”. Talentul sigheteanului a fost acela că în trei minute putea să își scoată orice cătușe de la mâini sau picioare. Se spune că, în timpul respectivului concurs din pușcărie, sigheteanul a fost legat cu cătușe și trei lanțuri, iar în trei minute s-a descotorosit de ele. Mai mult, prin pușcărie s-ar fi lăudat că în timpul pe care l-a petrecut prin Londra ar fi comis mai multe fapte. S-ar fi lăudat că el ar fi fost suspect într-un act de terorism. Le-ar fi povestit celorlalți deținuți cum a aruncat în aer un bancomat, pus fiind de alte persoane și cum nu a fost niciodată dovedit. De menționat este și faptul că ceilalți deținuți nu îl prea credeau pentru că este o persoană lăudăroasă. Singurul lucru notabil de acolo, pe care nu a vrut să îl explice nimănui, a fost modul rapid în care scăpa de cătușe.

Actualizare: 

Conform informațiilor furnizate de IPJ Maramureș, ieri, poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea a două furturi în municipiul Baia Mare. Poliţiştii au identificat persoana care a sustras bunurile şi au recuperat integral prejudiciul.
Angajata unei societăţi comerciale a reclamat că, în intervalul orar 16.40 – 16.45, timp în care se afla într-o altă încăpere, un bărbat necunoscut i-a furat telefonul mobil în valoare de 1 600 de lei. El a fost surprins de camerele video amplasate în incinta imobilului.

În urma vizionării imaginilor, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe bărbatul care a sustras telefonul mobil iar cercetările au relevat că, în aceeaşi zi, el a sustras şi bunuri în valoare de 2500 de lei dintr-un cabinet de avocatură situat pe B-dul Bucureşti. Tânărul a profitat de faptul că uşa de acces era închisă dar neasigurată, a intrat în birou şi a sustras un laptop şi un hard disk extern.

În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate.
Bărbatul bănuit de comiterea faptelor are 32 de ani, este din satul Crăciuneşti, comuna Bocicoiu Mare, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE AICI ȘTIREA INIȚIALĂ.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA