AcasăEvenimentACTUALIZARE: MARAMURES: Perchezitii pentru destructurarea unei ample retele ce avea preocupari in...

ACTUALIZARE: MARAMURES: Perchezitii pentru destructurarea unei ample retele ce avea preocupari in sfera traficului cu autoturisme furate. Un baimarean implicat

spot_img

DISTRIBUIȚI

In aceasta dimineata, in jurul orei 06.00, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iasi, a declansat o actiune specifica pentru destructurarea unui grup infractional ce are ca preocupari traficul cu autoturisme furate din Romania spre Republica Moldova. Si Maramuresul printre judetele vizate.

Actiunea se desfasoara in cooperare cu politisti din cadrul Departamentului Politiei de Frontiera al Republicii Moldova. Concomitent se desfasoara mai multe perchezitii in cele doua state, in Romania fiind vizate 10 locatii din municipiul Bucuresti si judetele Prahova, Neamt, Cluj si Maramures.

Cercetarile in cauza continua, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun

ACTUALIZARE

Conform unor informatii venite pe surse in judetul nostru a avut loc singura perchezitie. Inspector principal de politie Lazăr Denis Mihaela, purtator de cuvant ITPF Iasi, nu a putut confirma informatia. „Deocamdata nu putem oferi mai multe amanunte despre acest caz, decat in momentul in care se va finaliza actiunea. Pot sa confirm ca si in judetul Maramures a avut loc o perchezitie” a precizat insp.pr. Lazar Denis Mihaela. Informatiile nostre spun ca baimareanul urmeaza  a fi ridicat de politistii de frontiera si procurorii DIICOT si dus la audieri.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA