AcasăActualitateSocialACTUALIZARE - INFO UTIL - Strazile Metalurgiei din Baia Mare si Unirii...

ACTUALIZARE – INFO UTIL – Strazile Metalurgiei din Baia Mare si Unirii din Sighet nu vor avea azi apa potabila. Fara apa si la Tg.Lapus

DISTRIBUIȚI

În scopul remedierii unor defecțiuni constatate la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în Baia Mare, azi 18.10.2012, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe strada:

– Metalurgiei

Lucrările se vor efectua în intervalul orar 08.00-16.00.

De asemenea, SC VITAL SA Agenția Sighetu Marmației va întrerupe furnizarea apei potabile pentru efectuarea unor reparații la conducta de alimentare cu apă potabilă pe strada:

– Unirii

Lucrările se vor efectua în intervalul orar 09.00 – 16.00.

Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Societatea VITAL SA solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atât pe străzile mai sus menționate cât și pe cele învecinate cu acestea. Rugăm clienții societății să își asigure, prin stocare, necesarul de apă pentru perioada menționată. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul SC VITAL SA Baia Mare tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2. Vă mulțumim pentru înțelegere.

ACTUALIZARE
Joi, 18.10.2012, SC VITAL SA Agenția Târgu Lăpuș va întrerupe furnizarea apei potabile pentru efectuarea unor lucrări la branșament. Vor fi afectate următoarele străzi:

– Liviu Rebreanu

– Pieții

– Maramureșului

– Anton Pann

– Canalului

– Mihail Sadoveanu

– Ghiocelului

Lucrările se vor efectua în intervalul orar 09.00 – 13.00

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA