AcasăEvenimentACTUALIZARE: INCENDIU: O rulota a ars in totalitate pe drumul judetean ce...

ACTUALIZARE: INCENDIU: O rulota a ars in totalitate pe drumul judetean ce duce spre Statiunea Izvoare (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Incendiu violent pe marginea drumului judetean care face legatura intre municipiul Baia Mare si statiunea Izvoare. O rulota a fost cuprinsa de flacari iar cei care erau la iarba verde au asistat neputinciosi cum a rulota este mistuita de flacari. Au reusit doar sa indeparteze autoturismul Dacia de langa rulota pentru a nu lua si acesta foc. Au sunat apoi la 112 si au cerut ajutorul pompierilor militari.

Un echipaj de la Detasamentul de pompieri „Cpt. Adrian Marchis” Baia Mare s-a deplasat la fata locului. Rulota insa era complet distrusa. „Am fost solicitati la un incendiu in statiunea Izvoare unde ardea o rulota. Ajunsi la fata locului am limitat extinderea focului la vegetatia din zona si la un autoturism” a declarat Lucian Osan, ISU Maramures. O butelie cu gaz a fost racita de pompieri si s-a evitat producerea unei explozii.

ACTUALIZARE: Detaşamentul de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit la localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o rulotă, în Baia Mare în cartierul Firiza. În urma incendiului rulota a ars în proporţie de 95%, Incendiul a izbucnit, probabil, din cauza efectului termic la burlanul metalic neprotejat al rulotei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA