AcasăEvenimentACTUALIZARE - INCENDIU - Acoperisul unei gospodarii din Vadu Izei a luat...

ACTUALIZARE – INCENDIU – Acoperisul unei gospodarii din Vadu Izei a luat foc. 300 litri de tuica au ars

spot_img

DISTRIBUIȚI

In aceasta dimineata pompierii militari din cadrul Detasamentului Sighetu Marmatiei au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta din localitatea Vadu Izei nr. 578.

Ajunsi la locul interventiei pompierii au lichidat rapid focul. Ei au fost sprijiniti de localnici in stingerea focului. Acoperisul gospodariei a fost distrus pe o portiune de aproximativ 30 mp. Au ars totodata aproximativ 300 litri de tuica depozitata in podul casei. Din primele cercetari ale pompierilor militari se pare ca focul a izbucnit din cauza unui scurt circuit la instalatia electrica a gospodariei.

ACTUALIZARE

Duminică, 24.03.2013, în jurul orei 05.20, trei echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei au intervenit la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Vadu Izei. Au ars circa 25 de metri pătraţi de tavan din lemn, aproximativ 30 de metri pătraţi de acoperiş din acelaşi material şi circa 200 de litri de alcool. Incendiul s-a declanşat, probabil, din cauza unui scurtcircuit la un cablu electric defect.

Interventii ISU Maramures la sfarsit de saptamana

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 36 de intervenţii în acest week-end. Din total, cele mai multe- 29, au fost acţiunile la care au luat parte medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 14- au fost la diverse afecţiuni medicale, 9– la traumatisme, 3- la transfer interclinic,  2– la intoxicaţii şi 1-  deblocare uşă.  Cele mai multe acţiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare- 15, urmate de cele ale paramedicilor staţiilor S.M.U.R.D Sighetu Marmaţiei- 9 S.M.U.R.D. Bogdan Vodă- 4 şi S.M.U.R.D.  Fărcaşa- 1.

Pompierii au fost solicitaţi şi ei, pe parcursul sfârşitului de săptămână, la un număr de 7 intervenţii. Astfel, pe parcursul zilei de vineri, 22.03.2013, în jurul orei 12.45, un echipaj al Gărzii nr.2 de Intervenţie Borşa a acţionat, la solicitarea poliţiei,  pe raza localităţii Moisei, la scoaterea trupului neînsufleţit al unei femei în vârstă de 61 de ani, din albia râului Vişeu.

Tot vineri, în jurul orei 19.40, un echipaj al Gărzii nr.2 de Intervenţie Borşa a intervenit la un incendiu semnalat la un bloc de locuinţe, situat pe strada Decebal din oraş. Datorită promptitudinii pompierilor militari, a ars doar funinginea din coşul de fum necurăţat.

Sâmbătă, 23.03.2013, în jurul orei 10.20, un echipaj al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus a acţionat la un incendiu semnalat într-o gospodărie din oraş. Datorită intervenţiei rapide a pompierilor militari, a ars doar funinginea din coşul de fum necurăţat.

Tot sâmbătă, în jurul orei 14.40, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit pe bulevardul Traian din municipiu, la degajarea unei bucăţi de tencuială desprinsă de pe balconul unui apartament din imobil. În aceeaşi zi, la ora 15.00, un echipaj al Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş a intervenit la un incendiu semnalat într-o gospodărie din localitatea Răzoare. A ars funinginea din coşul de fum necurăţat.

Tot sâmbătă, în jurul orei 16.10, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a acţionat la localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă situată pe strada Victor Babeş din municipiu.  Au ars un pat şi circa 100 de kilograme de deşeuri textile.  Incendiul s-a declanşat, probabil, din cauza jarului de la o ţigară.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA