spot_img
AcasăEvenimentACTUALIZARE - Exercitiu de simulare in caz de cutremur la Colegiul Tehnic...

ACTUALIZARE – Exercitiu de simulare in caz de cutremur la Colegiul Tehnic Transporturi Auto Baia Sprie (VIDEO/GALERIE FOTO)

DISTRIBUIȚI

Colegiul Tehnic de Transporturi Auto din Baia Sprie este institutia de invatamant unde reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta precum si cei ai Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures desfasoara la aceasta ora un exercitiu tactic in caz de cutremur.

Evenimentul are ca si tema „Activitatea CJSU pe linia realizarii managementului unor situatii de urgenta produse de un seism in zona de competenta”. Actiunea a debutat la ora 13 si pune accent pe fluxul informational interinstitutional pe timpul rezolvarii situatiilor tactice.

ACTUALIZARE
“Cred ca exercitiul ca atare a fost reusit iar cei care au participat incepand cu elevii care au fost evacuate in timp util, cu personalul scolii, cu cei care au intervenit au avut de castigat. Primii prin abilitatea de comportare in unele situatii reale iar cei care au intervenit un exercitiu util pentru a stii cum sa actioneze intr-o situatie reala. Un astfel de exercitiu nu a mai fost in scoala noastra, nici in Baia Sprie si nu nu cred ca in nicio scoala din Maramures. Cel putin eu nu stiu” a declarat prof Ionel Matan, directorul Colegiului Tehnic Transporturi Auto Baia Sprie.
“Am desfasurat astazi la Colegiul Auto din Baia Sprie un exercitiu tactic cu mijloace si forte in teren in colaborare cu Comitetul Judetean  pentru Situatii de Urgenta. Tema exercitiului a fost interventia fortelor la un cutremur care a generat doua incendii, au fost victime multiple” a spus lt. Oana Gonczi, purtator de cuvant ISU Maramures.

Exerciţiul tactic a fost organizat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Gheorghe Pop de Băseşti” Maramureş în colaborare cu Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, cu participarea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramures, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Serviciul de ajutor Maltez în România sucursala Baia Mare şi Poliţia Baia Sprie.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA