AcasăEvenimentACTUALIZARE: EXCLUSIV ACTUALMM.RO - Fecale în bazinul de înot "Gheorghe Demeca" din...

ACTUALIZARE: EXCLUSIV ACTUALMM.RO – Fecale în bazinul de înot „Gheorghe Demeca” din Baia Mare (VIDEO AMATOR)

DISTRIBUIȚI

Bazinul Olimpic de Înot „Gheorghe Demeca” din Baia Mare este în centrul unui scandal de amploare. În cursul zilei de ieri dar și astăzi în bazin pluteau excremente, asta în condițiile în care mai mulți copii desfășurau cursuri de înot sau înotători de la cluburile sportive făceau antrenamente. Cititorii ActualMM.ro ne-au trimis fotografii și imagini video înregistrate astăzi.

Imaginile video primite pe adresa redacției au fost înregistrate astăzi la bazinul de înot. Conform unor surse acest incident nu este singular. Ieri situația s-a repetat, iar femeile de serviciu de la bazin au scos fecalele din apă.

Din câte se pare o parte dintre părinții copiilor care învață să înoate sau a sportivilor ar cunoaște situația. Aceștia speră ca bazinul să fie golit în cel mai scurt timp posibil pentru a preveni o eventuală îmbolnăvire a celor care intră în bazin.

rahat in bazin 1ActualMM.ro a sesizat imediat Direcția de Sănătate Publică Maramureș. Dr. Carmen Sima a trimis de urgență subordonații în control pentru a verifica dacă aspectele semnalate în imaginile video sunt adevărate sau nu.

ACTUALIZARE

Reprezentnații DSP Maramureș au prelevat probe de apa din bazinul olimpic de înot. De altfel, cei care administrează bazinul au recunoscut că au avut niște probleme și au susținut că le-au remediat. Conform informațiilor furnizate de dr Carmen Sima, directorul Direcției de Sănătate Publică Maramureș, bazinul de înot beneficiază de un sistem de regenerare și curățire al apei. Totuși s-au prelevat probe și rezultatele vor fi disponibile în 48 de ore. Totodată, li s-a pus în vedere administratorilor să zugrăvească sala care este folosită de cadrele medicale. Și asta deoarece tavanul este plin de mucegai.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA