AcasăEvenimentACTUALIZARE: Crimă oribila. Bătrân găsit cu gâtul tăiat în propria casă (VIDEO)

ACTUALIZARE: Crimă oribila. Bătrân găsit cu gâtul tăiat în propria casă (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Crimă oribilă petrecută astăzi, 8 decembrie în localitatea Caţcău. Este vorba despre un batran in varsta de 85 de ani care a fost descoperit in propria locuinta cu gatul taiat. Persoana găsită locuia într-o zonă izolată.

Potrivit dejeanul.ro, dupa primele cercetari, casa acestuia era ravasita. La fata locului s-a deplasat o ambulanta de la Dej, care a constatat decesul barbatului.

Politistii, impreuna cu procurorii criminalisti, se afla la fata locului pentru a efectua cercetari. In zona au fost dusi inclusiv caini politisti de urma, pentru a gasi indicii care sa duca la identificarea autorului.

Bărbatul a fost găsit fără suflare de un vecin care îşi făcea griji pentru acesta pentru că nu l-a mai văzut de ieri. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au găsit casa răvăşită, cel mai probabil suspectul/suspecţii au intrat în casă pentru a fura. Potrivit unor surse, suspectul/suspecţii au intrat în casa bărbatului fără a forţa yala, iar la plecare au închis uşa cu cheia şi au aruncat cheile într-un şanţ.

Poliţiştii sunt la faţa locului pentru prelevarea de amprente şi indicii care să ducă la identificarea făptaşului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA