AcasăActualitateACTUALIZARE CONTRACTE – Vital își invită și în luna aceasta utilizatorii să-și...

ACTUALIZARE CONTRACTE – Vital își invită și în luna aceasta utilizatorii să-și actualizeze contractele pentru apă și canalizare

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACTUALIZARE CONTRACTE  Societatea VITAL S.A. invită toți utilizatorii serviciilor prestate de către societate, care dețin branșamente individuale la bloc și case și care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013 să se prezinte în vederea actualizării acestora. Procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare se realizează conform graficelor stabilite, la agențiile/sediul societății VITAL, după cum urmează:

  • pentru utilizatorii din localitățile unde operează S.C. VITAL S.A., la sediile agențiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Șomcuta Mare și Ulmeni.
  • pentru utilizatorii din Baia Mare la sediul societății din strada Gheorghe Șincai nr. 19 – 21 și la casieria de pe bulevardul Republicii nr.62 din Baia Mare.
  • la Casierie – Ghișeul Contracte persoane fizice, de luni pănă vineri, între orele 07.30 – 16.00
  • la Biroul de Relații cu Publicul, de luni – joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.
  • la Biroul de Relații cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr.62, de luni – joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.

Precizăm că actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziții legale în vigoare în domeniul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Pentru întocmirea contractului, este necesară prezența titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosință, sau a împuternicitului notarial al acestuia, cu următoarele documente:

  • Act de proprietate sau contract de închiriere (original și copie)
  • Act de identitate (original și copie)

Rugăm utilizatorii serviciilor noastre să își actualizeze contractele  de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare , până la data de 22 februarie 2019. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteți contacta Biroul Relații cu Publicul la numărul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

BRANȘAMENTE INDIVIDUALE

Bulevardul București nr 1 – 31, bulevardul Traian nr 1 – 20, bulevardul Unirii nr. 10,11,12,12A, 14, 14A, 19

Strada Bucovinei, strada Cuza Vodă, strada Dragoș Voda nr. 1, 2, 2A, strada George Coșbuc nr. 31A – 39, strada Grănicerilor, nr 65 – 81, strada Petru Rareș, strada Uranus nr. 1, 2, strada Ana Ipătescu nr. 5

Calea Traian nr, 4A, aleea Rotundă nr. 1,3, aleea Saturn nr.2

CASE PARȚIAL

Bulevardul Unirii

Strada 16 Februarie, strada Anton Pavlovici Cehov, strada Bujorului, strada Câmpul lui Traian, strada Cărăușilor, strada Macului, strada Pictor Agricola, strada Plaiului, strada Potcoavei, strada Reconstrucției, strada Sebeșului, strada Uzinei, strada Vrancei, aleea Plaiului, piața Păcii

 

Comunicat de presă SC Vital SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA