AcasăEvenimentACTUALIZARE 5 - Un diplomat al Ambasadei Marii Britanii in Romania s-a...

ACTUALIZARE 5 – Un diplomat al Ambasadei Marii Britanii in Romania s-a aruncat de la etajul VII al hotelului Mara din Baia Mare. Vezi ce a scris diplomatul in biletul de adio (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

În urmă cu puţin timp , un bărbat s-a aruncat de pe hotelul Mara din Baia Mare. Echipajele medicale încearcă să îl readucă la viaţă, resuscitându-l.

ACTUALIZARE 1

Bărbatul are 47 de ani, e cetăţean englez şi s-a cazat la hotel în data de 14 ianuarie, la ora 22.00.

Acesta le-a cerut reprezentanţilor hotelului să fie cazat la ulimul etaj.

Bărbatul trebuia să plece azi, dar şi-a prelungit şederea cu încă o zi.
Astăzi a fost văzut de mai multe persoane din zona hotelului că se balansa pe balustrada balconului. Aceştia au sunat de urgenţă la 112. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 7. Medicii sosiţi la faţa locului l-au resuscitat, însă nu au mai putut să facă nimic pentru acesta.

ACTUALIZARE 2
Bărbatul este ataşat al Ambasadei Marii Britanii în România şi, potrivit poliţiştilor, acesta a lăsat un bilet de adio adresat familiei prin care şi-a motivat gestul sinucigaş.

ACTUALIZARE 3
Conform unor surse din randul anchetatorilor diplomatul britanic Ian Saunders s-ar fi sinucis din deprimare. In biletul de adio ar fi scris ca in momentul in care va fi gasit mort politistii sa o anunte pe Livia R. de la Ambasada Marii Britanii. Totodata acesta ar fi scris ca este deprimat pentru ca pana acum nu si-ar fi intemeiat o familie.

ACTUALIZARE 4
„Am luat cunostinţă de informaţiile apărute în presă. În acest moment nu putem confirma sau infirma informaţiile respective”, a declarat sec Raluca Brăgarea, ofiţerul de presă al ambasadei. Ian Saunders ar fi ocupat funcţia de ataşat regional în cadrul Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti. Acesta era diplomat din anul 2001 şi ocupa această funcţie în cadrul ambasadei engleze începând cu 8 ianuarie 2010.

ACTUALIZARE 5: Bărbat căzut de la balconul unui hotel din Baia Mare
Azi, în jurul amiezii, un bărbat în vârstă de 46 de ani, cetăţean englez, a căzut de la etajul şapte al unui hotel din municipiul Baia Mare. Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare şi investigare în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În funcţie de rezultatul investigaţiilor şi de cel al necropsiei, se vor propune măsuri conform prevederilor legale.

IMAGINI AMATOR


DECLARATII

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA