AcasăEvenimentACTUALIZARE 3 - Premiera ActualMM.ro - Opt adulti si doi copii internati...

ACTUALIZARE 3 – Premiera ActualMM.ro – Opt adulti si doi copii internati cu toxiinfectie alimentara. Sursa pare a fi casul si urda vanduta de o bistriteanca

DISTRIBUIȚI

Opt persoane adulte si doi copii cu varste de cinci, respectiv patru ani, au ajuns aseara la Spitalul Orasenesc Borsa cu suspiciunea de toxiinfectie alimentara. Cei zece pacienti au primit primele ingrijiri la unitatea spitaliceasca Borsa, dupa care au fost transferati la sectia contagioase a Spitalului Sighet, cu trei ambulante. „Pacientii au fost internati cu suspiciunea de toxiinfectie alimentara. Ei prezentau stari de voma si diaree. I-am stabilizat si am decis sa ii trimitem la Sighetu Marmatiei” a declarat dr. George Stefanescu, manager Spitalul Orasenesc Borsa.

ACTUALIZARE 1

Conform informatiilor noatre imediat s-a demarat o ancheta la nivelul Directiei de Sanatate Publica Maramures. Se pare ca femeia care a vandut cas si urda in piata din Borsa este din judetul Bistrita Nasaud. S-a declansat o ancheta si in judetul vecin.

ACTUALIZARE 2

Conform informatiilor furnizate de managerul Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei pacientii care au ajuns la unitatea spitaliceasca respectiva sunt in afara oricarui pericol. „Pacientii sunt stabil si in afara oricarui pericol. Vor ramane internati la noi pana vor sosi rezultatele analizelor. Posibil ca in cursul zilei de maine sa fie externati” a declarat Vasile Stefanca, director Spital Sighet.

ACTUALIZARE 3

Romulus Biţă, directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Proteţia Alimentelor Bistriţa-Năsăud, a declarat pentru Bistriţeanul.ro că a început o anchetă în acest caz. „De dimineaţă le-am dat colegilor datele femeii care este din zona Salva şi am demarat o anchetă în colaborare cu colegii de la Maramureş”, a spus Biţă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA