AcasăEvenimentACTUALIZARE 2: ULTIMA ORA - Casa de schimb valutar jefuita in Baia...

ACTUALIZARE 2: ULTIMA ORA – Casa de schimb valutar jefuita in Baia Mare. 23.000 de euro au fost furati (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Caz grav in centrul municipiului Baia Mare. O casa de schimb valutar a fost jefuita in miez de noapte. Hotii s-au facut nevazuti cu aproximativ 23.000 de euro. Politistii au demarat cercetarile pentru a stabili exact cum s-a petrecut jeful si pentru identificarea suspectilor.

ACTUALIZARE 1

Casa de schimb valutar este situata in apropierea Magazinului Maramuresul. Administratorii punctului de schimb sunt audiati la politieoamenii legii sperand ca vor obtine informatii care sa permita stabilirea unui cerc de suspecti. Jaful a fost comis in noaptea de vineri spre sambata (4/5 octombrie 2013).

ACTUALIZARE 2: IPJ Maramures

Sâmbătă, 05 octombrie a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea unui furt dintr-o casă de schimb valutar. În perioada 04 octombrie, ora 17.00 – 05 octombrie, ora 08.30, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o casă de schimb valutar din Baia Mare iar din interior au sustras un seif metalic în care se aflau lei şi valută. Prejudiciul cauzat este de 104000 de lei. Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare şi investigare, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

foto arhiva

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA